Ti is csalódtatok az internetes társkeresésben?

Másfél hónap próba után egyelőre nincs eredmény. Viszont látogatója sincs a profilomnak, tehát vagy a saját ház/kocsi/villa szűrőn esek ki, vagy csak simán 5000 jóképűbb, érdekesebb ember van nálam. ^^
Viszont ezt az időt addig is egy kis sportra meg diétára használom, szóval még 2 hónap és brad pitt külsőm lesz... :D

Nem, de úgymond alkalmam sem volt rá.
Képzelj el két embert, akiről utolsó dologként jutna eszedbe, hogy társkeresőzik.
Nem rondaság miatt, csak egy más szint, művészek, online, virtuális világot megvető emberek.
Na most mindketten ugyan abban a periódusban(kb.hónapban) gondoltunk arra az abszurd hülyeségre, hogy felnézünk egy társkeresőre. Valami gagyi ingyenesre, viccből. Még képet sem tettem fel, de rátaláltam. És azóta együtt vagyunk, és ha úgy alakul, együtt is leszünk, míg valamelyikünk eseleg elpatkol.
Amúgy random emberekkel, szerintem 1 a 110-hez az esély..
Szóval nem bíztatnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!