Mikor és miért csalódtatok magatokban a legjobban? Hogyan sikerült lezárnotok vagy helyre hoznotok?
Hogy naív voltam, és mivel magamból indultam ki, hittem abban, hogy a másik igazat beszél és őszinte.
Egy mozdulattal lezártam az egész kapcsolatot,teljes mértékben kiiktattam az illetőt a környezetemből, amikor rájöttem, hogy esélye nincs hogy valaha egy egyenes, őszinte ember válljon belőle.
Teljesen újjá építettem az életemet és mint kiderült igen jól döntöttem.
Sokszor, és mert egy naív p*csa vagyok. Folyamatosan hagyom magam átverni, elég sok értelemben.
Érettségire a szakmai tárgyból kidolgoztam 40 tételt kb (a többi megvolt) ami emeltre kellett. A középszinten érettségiző osztálytársaim közül 3-nak elküldtem az összeset, gondoltam velük úgyis úgyahogy fogom tartani a kapcsolatot. Hát nem, szarnak a fejemre (szülinapomkor pl. várhattam a felköszöntést).
Szerelem terén szintén ugyan ez. Hagyom, hogy átverjenek...
Egy probléma adódott az életembe, amit nem, nagyon nem kezeltem jól, így magam alatt vágtam a fát inkább.
Rossz voltam direkt. Még most is az emlékeimben vannak a dolgok, és próbálok máshogyan reagálni más esetekre vonatkozóan, tehát nem megismételni a gázos időszakomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!