Mi volt életetek első kudarca ami miatt csalódtatok magatokban?
Nem tudtam végig menni állva a mászókán. Féltem attól, hogy leesek. De meg tanultam, hogy sokszor alaptalan a félelem és utána sikerült.
(Ez volt az első kudarc amire emlékeztem)
hát én az elsőre nem emlékszem, de vannak dolgok amiket kudarcként könyveltem el akkor, mára inkább tapasztalatnak gondolom
főleg a párkapcsolat, vannak hülye szokásaim amik miatt az exek könnyen belekényelmesedtek és ez miatt az első pénzéhes lett, a második beképzelt
más téren is lehúztak emiatt
megtanultam, hogy nem szabad adni adni és adni, mert nem azt a hatást érem el amit szeretnék
és még sok-sok dolog amin változtatnom kell és sok dolgon már sikerült is
Állítólag mikor kicsi mászó baba volam mindenben fennakadtam :D
Az első amire emlékszek hogy 6-7 éves lehettem és egy mesén felbuzdulva fára másztam. Nagy esés és csuklótörés lett a vége. Azt hiszem magamhoz képest is lehettem volna okosabb.
Ha mélyebbekre gondolsz, akkor az, mikor megtudtam hogy nem abba a középiskolába vettek fel, ahova szerettem volna. Letargikus volt. Állandóan arra gondoltam hogy ha jobban tanultam volna...
Ma már így visszagondolva örülök hogy nem az elit sznobok hajcsár iskolájába kerültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!