Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miert nem talal ram a szerelem?

Miert nem talal ram a szerelem?

Figyelt kérdés

A nalam joval fiatalabb lanyoknak es a nalam kevesbe szebb lanyoknak(par fiu velemenye szerint csunyabbak) is van valakijuk.Es nekem egy olyan sincs hogy a sulibol irna valaki vagy hogy valaki odajonne hozzam. Ugy erzem ha most nem talal meg akkor kesobb egyetemen sem fog mert ott sokkal tobb lesz a "valasztek" a fiuk szamara es sokkal tobb lesz a szep lany szoval akkor megannyira sem fogok kelleni senkinek. A kerdesem eleg fura es nem is varok valaszt inkabb csak azt hogy aki ugyanilyen helyzetben van nem szeretne-e errol beszelni mert nagyon rosszul erzem mar magam emiatt es szeretnem valakivel megbeszelni mert persze a korulottem levo embereknek aztmondom hogy nem kene senki pedig ez nagyon nem igy van:(

16L

2019. máj. 12. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen helyzetben vagyok írhatsz privátban. Annyi a különbség hogy én 10 évvel idősebb vagyok, ami már gáz.(legalábbis sokak szerint, és nem nincs pszichológiailag bajom). Neked még több esélyed van.
2019. máj. 12. 13:29
 2/6 anonim válasza:
Elsősorban is 16 éves vagy,az élet előtedd van.Amúgy is ritka az olyan aki "tini" korban megtalálja az igazit.Ne gondolkozz azon annyit,hogy vajon miért sincs barátod.Az majd magától jön.Addig is élvezd az életet :) A tesóm is 16 éves és neki még mindig nincs barátja és barátjainak sincs.És nem is akar még,vagyis nincs rányomulja erre a témára.
2019. máj. 12. 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz!
2019. máj. 12. 17:01
 4/6 Vikuci79 válasza:

Húha!

Én visszahúzódó , félénk voltam tini koromban. Nem tudtam magamról, nem igen láttam akkor magamat kivűlről.

Nem volt fiúm. Nem is nagyon engedték az ősök.

Persze majd jön az, de érthető, hogy tudni szeretnéd ki vagy, milyen nőnek lenni. Mennyit érsz?.....

Figyelj az apróságokra! Egy feltűnő megbámulás, kedves vagy vicces bók vkitől.

Nem érdemes hasonlítgatni magunkat ahhoz a ki tudja milyen mércéhez, hogy nem ír rám, meg nem történik ez, vagy az.

Történik veled is, csak más.

Lehet h mivel keresed azt a mozzanatot amit a fejecskédben várva elképzelsz, elsiklasz más kisebb epizódok felett.

Hát, én ezt így gondolom.

2019. máj. 12. 19:44
 5/6 Vikuci79 válasza:
Ja!!!! És az egyetemen fiúból is több lesz!
2019. máj. 12. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért mert még csak 16 éves vagy. Sajnálom ha ez gorombának tűnik a részemről. Túl sokat álmodozol arról a bizonyos nagy szerelemről, ami talán sose lesz, pont azért mert valami idillt követsz. Nagy romantikus sorsszerű találkozás és rögtön egymásba szeretés nincs. Ezekért a dolgokért bizony tenni kell, méghozzá neked. De ismétlem 16 éves korodban még nagyon ráérsz ezekre a dolgokra.
2019. máj. 12. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!