Ha odalépek random lányokhoz hogy magányos vagyok, barátkozni szeretnék akkor mi lesz? 24/F
Figyelt kérdés
Nem vagyok nyomi, sem csúnya, értelmesnek mondanak és helyesnek.2019. máj. 11. 14:42
1/38 A kérdező kommentje:
Én arra tippelek hogy végképp elmenne a kedvem a barátkozástól :D
2019. máj. 11. 14:43
2/38 anonim válasza:
Ha nem fújnak le gázsprével, akkor rendőrt hívnak, de nagyon hamar.
Ami azt illeti, nyomi vagy, ha ilyeneken agyalsz.
3/38 anonim válasza:
Simán csak : szia, nagyon megtetszettel, esetleg van kedved ismerkedni velem?
Minek kell már az első másodpercben negatív képet festeni magadról?
Ha hozzam jonne valaki ilyen dumaval, nem adnék neki lehetőséget sem.
5/38 anonim válasza:
En az ilyet elkuldenem, mert nagyon szr szoveg.
6/38 anonim válasza:
Ha éppen pont nem rohanok valahova, akkor ha szimpatikus lennél és nem túlontúl tolakodó, akkor benne lennék, hogy 1-2 órát beszélgessünk
Ha beszélgetés után is kölcsönös a szimpátia, akkor beszélgethetnénk/barátkozhatnánk tovább, de tényleg csak annyi, mert párkapcsolatok van
N
7/38 A kérdező kommentje:
Ez nem szöveg hogy felszedjem a csajt hanem az őszinte igazság. Igaz szerepet kell játszani a mai világban, az őszinte emberwket eltapossák.
2019. máj. 11. 15:05
8/38 anonim válasza:
Aha. Ezért kapásból leterheled a nyomoroddal. Logikus.
9/38 anonim válasza:
Ez a szöveg úgy hangzik mint ha beletörődtél volna a helyzetedbe, nem kell megjátszanod magad de azért lássák, hogy van célod és azokat tapossák el akik nem állnak ki az igazukért.
10/38 anonim válasza:
Hát ha így nyomod, akkor egy lelki nyomoroncot biztosan fel tudsz szedni. A normális emberek nem szeretik, ha egyből nyakon öntik idegenek a kínjaikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!