Hogyan tudnék barátkozni?
Magyarországon lényegében hamar hagytam abba az iskolát, és sűrűn váltogattam. Így nem igazán alakultak ki erősebb barátságok. Amik igen, az 2 volt “csak”. Velük az utóbbi évben teljesen megszakad a kapcsolatom. Külföldön tanulok tovább, így ritkán lehetek Magyarországon, de úgy gondolom viszonylag sokat vagyok ott is. 1 év alatt eddig 4x voltam otthon legalább.
Mégis mikor visszajövök teljesen megszakad a kapcsolat mindenkivel.
Ha otthon is vagyok, kihasználnak, menjünk ide oda, vegyünk ezt azt. Holott bár jó az Angliai fizetés, a suli és a lakás mellett közel sem megy olyan jól. És azzal sem lenne semmi próblémám hogy én fizetek, az a néhány ezer forint nem ügy - szerencsére - de abban az egy hétben jó vagyok mindenkinek amit ott töltök, aztán utána elhanyagolt mindenki, hiába írok, hívom őket.
Így ezeket a barátságokat nem is sajnálom annyira.
Itt szerencsére akad néhány ismerős akikkel eljárok ide oda. Nem barátok, de jó ez így. Legalább nem bent ülök egész nap.
Viszont örülnék hosszabb távú barátságoknak.
Tudom, tudom hogy nagy részben bennem van a hiba, teljesen másképp csinálnék mindent ha újra tudnám kezdeni, úgy kb általános első osztályától kezdve. De nem lehet.
19/L
Fogalmam sincs hogyan kellene kezdeni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!