Szerintetek hol lehet barátkozni introvertált, szociális szorongással ''megáldott'', visszahúzódó emberekkel?
Itt a neten😂
Anno 2003-2005 webtalikon is inkább visszahúzodott a társaság 80% a virtuális térbe
Én is ilyen vagyok, najó nem ennyire én vágyom arra, hogy majd néha kimozduljunk együtt sétáljunk kézenfogva a leendőbelimmel ilyesmik. Jelenleg én se szeretek nagyon kimozdulni de nekem most benne van az is, hogy nincs kivel. Szerintem sokkal másabb lenne ha találnék valaki. De ezt nem tudom biztosra, attól is függ ő milyen lesz. Mindenesetre én nyitott vagyok "váltani" extrovertáltá (ha ez lehetséges, szerintem sok idővel vagy elhatározással lehetséges)
18/F
Neten leginkább
Én is ebben a cipőben járok, habár azt mondom hogy figyeljük meg ketten mennyire találékony a csapat :D
Én most direkt nem írok senkinek sem de kérek Mindenkit sok szeretettel aki barátkozni szeretne hogy írjon rám és dumáljunk kicsit :D
#9 vagyok és az F/19 lemaradt :D
Hopp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!