Több lány is mondta már hogy rendes pasas vagyok még jól is nézek ki. Akkor miért nincs barátnőm?
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nagyon kevés az igényes troll. Feldobtad a Gyakorit.
És az önbizalmad hogy áll?
Csak halkan jegyzem meg, hogy az a meghatározó. A kisugárzás. A többi csak utána jön.
Ez nem mánia. Ez alap beállítottság, természetes. És egy önbizalomhiányos lány pont annyira nem vonzó, csak mivel könnyebb levadászni, kelendőbb egy önbizalomhiányos pasinál. Jó esetben egy férfi az férfi, és nem egy pátyolgatni való kisfiú. Az egészséges mértékű önbizalom egészséges(ebb) mentális állapotot is feltételez.
A lelki rokkantakat nem szeretik. (engem se szeretnek, habár nekem van önbizalmam, csak bizalmam nincs)
eddig kb 20 barátnőm volt én önbizalomhiányos vagyok lelki rokkant ha úgy tetszik.
Kis idő múlva mindegyik barátnőmről kiderült, hogy megvan a maga baja lelkileg,önbizalom terén is.
Kérdem én a mai világban mégis mibe lehet bizni annyira, hogy valaki elszáljon magától (mert tény látok ilyent, de legtöbbször a semmire jobban verik magukat az ilyen emberek mint akinek van mire).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!