Miért lesz nekem jó ha 34 évesen külön költözöm a szüleimtől?
Anyagilag valóban nehezebb, de azért ebben a korban már illik kb. öneltartónak lenni (tudom, szarok a bérek, de azért úgy nagyjából mégis menne, nem?)
Az aggasztóbb az, hogy te magadtól sosem akartál elköltözni, a saját utadat járni? Szerintem egy átlag embernek egyszerűen igénye leválni a szüleiről.
Szerintem egy átlag embernek egyszerűen igénye leválni a szüleiről.
Valóban sok ismerősöm levált és csak a panaszkodást látom.... Nincs senkim tök szar egyedül, egész pénzem elmegy albira vagy hitelre stb.
Gondolj pl a szüleidre.
Ha még teljesen odáig vannak érted, nem tudnak elengedni, akkor maradhatsz, de ha látod rajtuk, hogy már egy nyűg vagy nekik, akkor....hagyd őket élni, és költözz el.
Nem biztos hogy neked jó lesz. Az embereknek vannak céljaik, például én is külön akarok élni, a magam ura lenni, saját lakást vezetni amiben azt csinálok, amit akarok, és járom a saját utamat.
Nehezebb, de attól még sokkal jobb.
Nagyon egyénfüggő dolog.
Az átlag általában azért költözik el mert már nyűg a együtt élés...na meg a társadalmi nyomás..esetleg máshol kezd el tanulni utánna állást kapni..esetleg családot alapít.
De mi van ha ezek nem állnak fent jól kijössz a szüleiddel segíted őket anyagilag is illetve másban otthonról tudsz bejárni dolgozni.
Hogy miért mondják ezt ?!
Mert ez a társadalom elvárása és valahol ez lenne a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!