Másnak sincs senkivel elmennie sehova állandóan otthon van?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 12:01
21/32 anonim válasza:
Csatlakozom....sajnos nincs.
Egyedül elszoktam menni ide-oda, de itt Békés-megyében eleve nem sok lehetőség van úgymond kiruccanni egyet, de most tervezek kocsival egy kört Szegedre :D csak 100 km innen.
22/32 anonim válasza:
Aki szeret sétálni a városban, esetleg kirándulgatni, írhat bátran. 30N/Bp
23/32 anonim válasza:
#22 Ja és nők, mert nem társat keresek, az van, és nem hiszem, hogy örülne. 😆
24/32 anonim válasza:
#22... Te most vagy nagyon bátor vagy, vagy nagyon naiv xD
26/32 anonim válasza:
Sajnos igen van. Pedig itt Budapesten rengeteg jó program lenne meg minden. De nincs senki akivel ezt átélhetném. Mindig egyedül voltam. Pedig nem is vagyok annyira ez a szomorú hangulatú csak néha rámzúdul ez az uristen 19 évesen még kb nem is éltem... De remélem gyszer majd nekem is belép az életembe egy leány. Annyira tudnám szeretni és remélem jó barátja leszek :)
27/32 anonim válasza:
Sziasztok!
Olvasom itt mindenki kommenjét. 22 éves vagyok, dolgozó lány Hajdú Bihar megyéből. Aki szeretne csak úgy kimozdulni ebbe a szép időban, vagy csak beszélgetni, vagy akár itt online, írjon nyugodtan :)
28/32 anonim válasza:
#27 gondolom rengeteg üzenetet kaptál, tekintve sokan akarnak egy lánnyal kimozdulninl.
30/32 ferkuci válasza:
Sajnos manapság egyre nehezebb olyan ismeröst,barátot,párt találni aki(k) ilyesmibe benne lenne.Legtöbbször örülnek ha pihenni tudnak a 1 heti munka után vagy nincs kedvük, stb...Itt Komárom-esztergom megyébe pedig van sok látnivalo,csavargo,tura helyek,csak nincs kivel menni..Egyedül már unalmas..Akinek van kedved irhat rám is..39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!