Egyedül nem ugyanaz. Kicsit olyan üres, ha nincs kivel megosztani. Ez csak növeli a magány érzését, mégha emberek között is van valaki.
2019. ápr. 2. 12:21
12/32 anonim válasza:
Őszintén? nő létemre.. az egyedüli flangálásokról nincs sok jó élményem, ezért nem nagyon merek egyedül elenni... idegen helyre..
Azért ilyen téren gondolom más egy férfi.. nemde?
2019. ápr. 2. 12:23
13/32 anonim válasza:
Sziasztok! A kérdezőtől szeretném kérdezni, hogy egyáltalán nincs senki, vagy pedig messze vannak a rokonok, baratok, esetleg a férj/barátod?
2019. ápr. 2. 12:49
14/32 anonim válasza:
Többször költöztem teljesen egyedül, ebben város és országváltás is volt, olyan helyre mentem, ahol nem ismertem senkit 1500 kilométeres körzetben. Nem ültem otthon csak amiatt, mert nem volt kivel programokra mennem, ha kedvem volt moziba, kiállításra, koncertre menni, akkor elmentem egyedül, aztán ott beszélgettem random emberekkel, ha kirándulni volt kedvem, akkor kirándulni mentem. Néha eljártam Couchsurfinges találkozókra is és ott ismerkedtem emberekkel. Közben kialakultak ismerettségek innen-onnan, haveri és később baráti kapcsolatok. Ha otthon ülve várom a csodát, akkor ez sosem történik meg és még mindig a szobámban keseregnék.
2019. ápr. 2. 13:00
15/32 Vree válasza:
Mit szeretsz csinálni? :D Kimozdulhatunk együtt, ha:
- szimpi vagy ( ez elég relatív/random, hogy ki-kivel van egy hullámhosszon)
- van közös érdeklődés, ötlet
- földrajzilag közel laksz
2019. ápr. 2. 13:04
16/32 anonim válasza:
én állandóan otthon vagyok, pedig lehetőségem van anyagilag és társaságilag is menni, de még sincs kedvem, ritkán igénylem
2019. ápr. 2. 13:34
17/32 anonim válasza:
Igen sajnos én is így vagyok. Barátom távolabb lakik. Volt egy jó barátnőm akikkel tavaly nyáron még szerveztünk programokat, de depressziós lett, plusz megharagudott rám, hogy nekem lett állásom, és most január óta semmilyen megkeresésemre nem reagál. Munkahelyen egyedül vagyok alkalmazott, itt vagyok egész nap, nem tudok barátkozni. Még egy barátnőm van, de neki meg az egészségi állapota nem jó.
Úgyhogy teljesen egyedül vagyok. Néha vasárnaponként már a sírás kap el ilyen szép időben, hogy nem tudok senkivel elmenni akár csak kajálni, moziba, vagy fagyizni, beszélgetni :( Egyedül meg nem olyan... ebédidőben sem kellemes magamnak üldögélni a sok ember közt. Hétvégén nem vágyok már erre.
24N
2019. ápr. 2. 13:36
18/32 anonim válasza:
* akivel, magamban
bocsánat az elírásokért. telefonról pötyögtem
2019. ápr. 2. 13:37
19/32 anonim válasza:
én sétálni szeretek, kirándulni, ismerőseim pedig olyan helyekre szeretnek járni ahol pénzt kell költeni vagy zárt helyen van, vagy valami programra a városban, ilyesmi, én ezeket nem nagyon szeretem úgyhogy én is elég egyedül vagyok ezzel
2019. ápr. 2. 13:58
20/32 anonim válasza:
Aha. Bár ettől még néha elmegyek ide-oda egyedül is. Általában vagy semleges/unalmas, de többségében egyenesen szarul sül el. XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!