28 évesen sincs párkapcsolatom. Ti hogyan reagálnátok az erre irányuló kérdésekre az ismerőseitek részéről?
Több ok miatt nincs és nem is volt párkapcsolatom. Én ezt tényként kezelem, tudom, hogy nem vagyok rá alkalmas, de nyilván nem feltétlenül ez a megszokott.
Emiatt többször merül fel ez kérdésként is, de nem feltétlenül szeretnék a valódi okokról beszélni.
Most minden alkalommal mondjam azt, hogy nem szeretnék? Ami valahol igaz, mert arra tréningezem magam, hogy másképp alakítsam ki az életemet.
Van esetleg erre valami taktikátok? Ha voltatok ilyen helyzetben, hogyan reagálnátok ezekre a kérdésekre?
Azt sem akarom mondani, hogy "semmi közöd hozzá", mert nem vadidegenek teszik fel a kérdéseket, de közben meg nem érzem úgy, hogy bele akarok menni a részletekbe.
Magánügy. Ennyi. Mindig lesz valami hülye kérdés, amit fel lehet tenni.
Amikor hosszú évekig nem volt párom, ez volt.
- Van párod? Miért nincs? Mikor lesz már?
Amikor már együtt voltunk, jött ez:
- Mikor lesz az esküvő?
Most, hogy házasok vagyunk: "Mikor lesz már gyerek?"
Utána majd az jön, mikor lesz már kistesó. Utána meg kb. az, mikor halok meg :D.
Ne vedd komolyan őket, de ha ez zavar, szólj vissza egy stílusban. "Neked hány párod volt életedben, és miért pont annyi?"
Ezen biztos meglepődnek, és kussolnak is utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!