Felmerül egy nagyon komoly kérdés. Csupán azért, mert egy képzetlen, buta nőnek jó testi adottsága van, miért gondolja azt, hogy az egzisztenciálisan fejlett, okos, gazdag férfihez illik?
A legtöbb jó testi adottságú nőnek alig van agya, de nem is kell képeznie magát, mert a romlott világunkban, elég segget adnia, és cserébe terülj-terülj asztalkám van neki. A nemek közötti különbségek és lehetőségek nem reálisak.
Vagyis megfordítva a szót: Miért kéne igazság szerint egy szegény férfinek képeznie magát? Azért mert csak így kaphat feneket? A fenék nem egyenlő azzal , amit megkapnak cserébe a nők. Ez egy rossz rendszer , ami kialakult a 21.században. Elvannak kényesztetve a nők és ez nem jó, mert természetesnek veszik a dinom-dánom gazdagságot és lenézik a szegényebb embereket.
Balázs bazzeg,húzzál már innen komolyan.
Menj told le a nagy hájas s_gged edzeni szépen,diétázz,végezz el egy normális szakot,teperj dolgozz.
Jah és mellette olvasgass önfejlesztő könyveket is,mutatok párat:
1. Nincs Többé Jófiú
2. Csernus Imre A férfi
3. Csernus a Nő
4. John Gottman-Nőkalauz férfiaknak - Mit akarnak valójában a nők - a tudomány mai állása szerint
5. Brian Tracy - Vonzerő
7. Brian Tracy - önbizalom
8. https://www.youtube.com/watch?v=astYZPujOP4
Na javaslom nagyon ezeket,fejleszd magad,és nem leszel frusztrált ember.
Szakban az erős matekos szakokat javaslom: matematikus,progterv info,mérnökinfó,gazdasági matekos,pénzügy számvitel
Ha szakma: asztalos,festő,burkoló,lakásfelújító.
41#
Nem létező problémára nem lehet megoldást találni, így én meg sem próbáltam. Vagyis igazából lenne megoldás a problémádra, de már számtalanszor lehurrogtad azokat, akik elmondták, hogy neked egy pszichológusra lenne szükséged, így én ezt inkább nem is mondtam.
44#
Igen, ezt már számtalanszor elmondták, de ez kivitelezhetetlen. Mindig vannak új emberek, akik válaszolnak neki, mert nem ismerik. Nézd meg a munkaügyis kérdéseit, ott is folyamatosan válaszolnak neki, sőt leugatják azt, aki leírja, hogy az már megint ennek a nyomoroncnak a kérdése.
Ha választani kell, hogy hagyjuk szabadon garázdálkodni és az új emberek majd etetik, vagy pedig írkálunk neki és röhögünk a vergődésén, akkor inkább az utóbbi.
[link] itt egy mém is bónusznak. Tegnap találtam, egy másik kérdésével kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!