Hogyan bírjam ki barátnő nélkül? Ti mit tennétek ha egyedül kéne leélnetek az életeteket, mint nekem?
Sokaknak igazuk van!!
Az élet megy tovább , boldogan vagy boldogtalanul , pár v pár nélkül de megy, ez van , ilyen az élet.
Nézd v ki szep-csúnya , okos-buta, egészséges- beteg ezzel kell élni. Sajnos ezt el kell fogadni.
Tényleg nagyon bonyodalmas dolog normális part találni, vele egyezkedni , közös nevezőre jutni úgy hogy minketto fel boldog legyen.
Én 15 e egyedül vagyok és vágyok az olyan dolgokra , érzésekre amik egy kapcsolattal járnak és nem csak a szexről van szó. F.
Csak az elejébe olvastam bele a válaszoknak. Szóval elnézést, ha volt már, de miért vélekedsz így, kérdező? A külsődet, vagy a lelkivilágod okolod? Mindkettőt? Mást?
Vegyünk egy példát, mondjuk a külsődet okolod. Akkor visszakérdezek: ha egy náladnál láthatólag rondább nő közeledik feléd, vonzódik hozzád, mit teszel? Azt, amit veled tettek eddig a nők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!