Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan bírjam ki barátnő...

Hogyan bírjam ki barátnő nélkül? Ti mit tennétek ha egyedül kéne leélnetek az életeteket, mint nekem?

Figyelt kérdés
Nekem nem is volt és nem is lesz soha barátnőm.Ennek így kell lennie.Tudok majd azért teljes életet élni szerintetek?
2019. febr. 28. 17:34
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Napi önsajnáltatás. Nekem sincs barátnőm,sosem volt,mégsem sajnáltatom magamat,mert az nem megoldás. 18/F
2019. márc. 7. 09:46
 42/44 anonim ***** válasza:
Teljesen megertelek kerdezo. En is igy vagyok ezzel. Probalok masra koncentralni. Bar nehez, mert lehetwtt volna kapcsolatom, de az agyban egyszer sem tudtam feloldodni, igy az eddigi probalkozasok kudarcba fulladtak. Probalok a melonak elni. Aztan legalabb telik az ido. 26/L
2019. márc. 7. 13:59
 43/44 anonim ***** válasza:

Sokaknak igazuk van!!

Az élet megy tovább , boldogan vagy boldogtalanul , pár v pár nélkül de megy, ez van , ilyen az élet.

Nézd v ki szep-csúnya , okos-buta, egészséges- beteg ezzel kell élni. Sajnos ezt el kell fogadni.

Tényleg nagyon bonyodalmas dolog normális part találni, vele egyezkedni , közös nevezőre jutni úgy hogy minketto fel boldog legyen.

Én 15 e egyedül vagyok és vágyok az olyan dolgokra , érzésekre amik egy kapcsolattal járnak és nem csak a szexről van szó. F.

2019. márc. 7. 16:49
 44/44 anonim ***** válasza:

Csak az elejébe olvastam bele a válaszoknak. Szóval elnézést, ha volt már, de miért vélekedsz így, kérdező? A külsődet, vagy a lelkivilágod okolod? Mindkettőt? Mást?

Vegyünk egy példát, mondjuk a külsődet okolod. Akkor visszakérdezek: ha egy náladnál láthatólag rondább nő közeledik feléd, vonzódik hozzád, mit teszel? Azt, amit veled tettek eddig a nők?

2019. márc. 7. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!