Hogyan bírjam ki barátnő nélkül? Ti mit tennétek ha egyedül kéne leélnetek az életeteket, mint nekem?
Figyi!
Van egy alapbetegségem, ami miatt nem közeledik hozzám szinte senki sem. 2 alakalom volt eddig az életemben, amikkor nagyon közel éreztem valakit és kölcsönös szimpátia volt köztünk: az egyiket el kellett engednem, mert már volt valakije. A másikat nemrég engedtem el, mert ő nem engem érdemel meg. Nagyon xar, hogy eddig 2:0 az állás, de élek, teszem a dolgomat.
Azt mondom, te ne add fel, keress magadnak társat. Megteheted;).
Lehet csak simán nem vagy elég férfi. Így sírni a tinilányok szoktak.
Tipp: ne a modellek után futkoss. Válassz valami szintben megfelelőt. Ha nem vagy elég jó ahhoz hogy válogathass és túl elkeseredett vagy várni is, akkor add le az igényeid és keress egy hasonlóan kétségbe esett lányt. Vannak. Igaz valszeg nem lesznek szépek.
Akkor elmondom, mi nőknél a "nem tudom". Tudom, csak nem akarom a képedbe vágni, mert nem akarlak megsérteni.
Szerintem simán csak nem vagy férfi. Ezen meg lehet segíteni, de ülni és sajnáltatni magad sokkal könnyebb, mint erőt és energiát belefektetni abba, hogy jobbá tedd magad.
Attól, hogy itt itatod az egereket és nyávogsz, nem lesz neked jobb, cserébe még több ember fog rajtad röhögni, de te tudod.
"nehezen tudom elfogadni ezt a helyzetet,,
Elfogadod, vagy magadat őrlöd tökmind1
Miért?
Mert kívül ettől "látszólag" semmi nem változik :)
Szerintem jobb elfogadni magad, ezt a helyzetet, a világot, és a többi embert is.
Elfogadni azt ami csak úgy van.
Ha pedig véletlenül sikerül, akkor nem kell az egész miatt kínozni magad, és egész nap hülyeségekre fecsérelni az energiád.
Aztán mivel több energiád marad, és sokkal jobb kedved is lesz - több esélyed lesz rá hogy valami új dolog történik Veled az életben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!