Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan bírjam ki barátnő...

Hogyan bírjam ki barátnő nélkül? Ti mit tennétek ha egyedül kéne leélnetek az életeteket, mint nekem?

Figyelt kérdés
Nekem nem is volt és nem is lesz soha barátnőm.Ennek így kell lennie.Tudok majd azért teljes életet élni szerintetek?
2019. febr. 28. 17:34
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Figyi!

Van egy alapbetegségem, ami miatt nem közeledik hozzám szinte senki sem. 2 alakalom volt eddig az életemben, amikkor nagyon közel éreztem valakit és kölcsönös szimpátia volt köztünk: az egyiket el kellett engednem, mert már volt valakije. A másikat nemrég engedtem el, mert ő nem engem érdemel meg. Nagyon xar, hogy eddig 2:0 az állás, de élek, teszem a dolgomat.

Azt mondom, te ne add fel, keress magadnak társat. Megteheted;).

2019. febr. 28. 21:38
 22/44 A kérdező kommentje:
Keresni kereshetek,de sok értelme nincs.Ha egyszer nem vagyok valakinek az esete,hiába erőlködöm.Egyedül kell boldogulnom.Nekem ez van megírva.
2019. febr. 28. 21:48
 23/44 A kérdező kommentje:
186 cm magas vagyok,rövid barna hajam van 90 kiló,egy kicsit tényleg pattanásos vagyok nem kopaszodom.De mindegy,a lényeg hogy a lányoknak nem tetszem.Nem vagyok az esetük, nem látnak bennem fantáziát.
2019. febr. 28. 21:55
 24/44 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy nem lesz. Csinálni kell és találsz valakit.
2019. márc. 1. 11:43
 25/44 anonim ***** válasza:

Lehet csak simán nem vagy elég férfi. Így sírni a tinilányok szoktak.

Tipp: ne a modellek után futkoss. Válassz valami szintben megfelelőt. Ha nem vagy elég jó ahhoz hogy válogathass és túl elkeseredett vagy várni is, akkor add le az igényeid és keress egy hasonlóan kétségbe esett lányt. Vannak. Igaz valszeg nem lesznek szépek.

2019. márc. 1. 15:26
 26/44 A kérdező kommentje:
Nem csak a modell alkatú lányoknak nem jövök be hanem egyik lánynak sem.Nem tudok mit csinálni hogyha nem tetszek nekik.Egyébként sokan maguk sem tudják miért nem tetszek nekik csak nem tetszem és kész.
2019. márc. 1. 18:52
 27/44 anonim ***** válasza:
81%

Akkor elmondom, mi nőknél a "nem tudom". Tudom, csak nem akarom a képedbe vágni, mert nem akarlak megsérteni.

Szerintem simán csak nem vagy férfi. Ezen meg lehet segíteni, de ülni és sajnáltatni magad sokkal könnyebb, mint erőt és energiát belefektetni abba, hogy jobbá tedd magad.

Attól, hogy itt itatod az egereket és nyávogsz, nem lesz neked jobb, cserébe még több ember fog rajtad röhögni, de te tudod.

2019. márc. 1. 18:57
 28/44 A kérdező kommentje:
Nem itatom az egereket csak nehezen tudom elfogadni ezt a helyzetet.Arról meg nem tehetek hogy ilyen vagyok és hogy a lányok is olyanok amilyenek.Van egy szakadék köztem és a lányok között.
2019. márc. 1. 19:03
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

"nehezen tudom elfogadni ezt a helyzetet,,

Elfogadod, vagy magadat őrlöd tökmind1

Miért?

Mert kívül ettől "látszólag" semmi nem változik :)

Szerintem jobb elfogadni magad, ezt a helyzetet, a világot, és a többi embert is.

Elfogadni azt ami csak úgy van.

Ha pedig véletlenül sikerül, akkor nem kell az egész miatt kínozni magad, és egész nap hülyeségekre fecsérelni az energiád.

Aztán mivel több energiád marad, és sokkal jobb kedved is lesz - több esélyed lesz rá hogy valami új dolog történik Veled az életben ;)

2019. márc. 1. 19:09
 30/44 A kérdező kommentje:
Utolsó mire gondolsz milyen új dolog történhetne velem?Talán megtetszem egy lánynak?:)
2019. márc. 1. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!