Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan bírjam ki barátnő...

Hogyan bírjam ki barátnő nélkül? Ti mit tennétek ha egyedül kéne leélnetek az életeteket, mint nekem?

Figyelt kérdés
Nekem nem is volt és nem is lesz soha barátnőm.Ennek így kell lennie.Tudok majd azért teljes életet élni szerintetek?
2019. febr. 28. 17:34
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Talán. Ha el tudod magad fogadni úgy ahogy vagy (mégcsakmegváltoznodsemkell) akkor annak látszik a kisugárzása. Hogy nem vagy befeszülve a hülyeségeiden.. Hogy jól érzed magad a bőrödben. El lehet fogadni mindent! Utána pedig sokkal könnyebb lesz a játék... Mert akkor nem kell már ezzel az egésszel foglalkozni olyan mélyen. Ez persze hogy meglátszik. Lazább is leszel minden téren. Ezmiatt pedig exponenciálisan nő az esélyed hogy társat találj magadnak...
2019. márc. 1. 20:31
 32/44 anonim ***** válasza:

A kis energiavámpírba kár a szó, csak a buksisimiket szeretné kapni, mert juj de rossz neki. Meg még 6 millió másik embernek is.

Ne etesd a trollokat. Ő is csak egy, csak ő az öntudatlan, önsajnáltató fajtából. Legalább lennének vicces beszólásai...

2019. márc. 1. 20:36
 33/44 anonim ***** válasza:
90%

# 32

Had szívja csak az energiát.., én már úgyis rácsatlakoztam a paksi szupererőműre :)

Minden ember fontos, és képes rá hogy változtasson a hozzáállásán! Lehet csak sokan sem tudják hogy lehet ezt véghezvinni..

Vicces de nem is olyan rég még én is nyakig el voltam merülve az önsajnálatba.

De valahogy elengedtem. Megbékéltem magammal, és azóta azt érzem igazán élek.

Az egész csak a tudatunkban dől el :)

2019. márc. 1. 20:48
 34/44 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem troll,sem energiavámpír.És semmi vicces nincs abban ha valaki magányos.
2019. márc. 1. 20:57
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki ugyanolyan fontos mint a többi 7,687,398,504.

Kérdező Te is fontos vagy.

Ne add fel!

Kitartás Neked ;)

2019. márc. 1. 21:02
 36/44 anonim ***** válasza:
Wow, nahát. Én is magányos vagyok. Csak én megtanultam élni vele, és nem sírok tele egy fórumot, hogy sajnáljanak. Nem kell sajnálni, meg tudok élni egyedül is, ráadásul mióta elengedtem ezt a fene nagy görcsösséget, hogy úúúúú senkinek se tetszem, sose lesz senkim, brühühü, azóta sokkal jobban érzem magam, teszek más emberek véleményére, jóban vagyok magammal ... és azóta úgy kell állandóan levakarni magamról a kéretlen kérőket. Most már ott tartok, hogy bőven van miből válogatni. Én is onnan indultam, mint te, de nekem senki se simizta a kis hülye fejem, hogy semmi baj... pf. A gyengeség undorít.
2019. márc. 1. 21:06
 37/44 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát. Nikola Tesla sem házasodott,mert békét akart. A szexuális energiáját a kreativitásában,illetve a találmányaira forditotta rá.Lehet te is zseni leszel :D
2019. márc. 2. 18:58
 38/44 A kérdező kommentje:
Ha választhatok a zseni és a boldog között,akkor inkább boldog lennék:)
2019. márc. 2. 21:06
 39/44 anonim válasza:

Legyél meleg.

Poént félretéve MINDEN az ember kisugárzásán múlik.MINDEN. Ahogy fent is írták, ha elfogadod magad és ezt a helyzetet, lesz önbizalmad az meg fog látszani rajtad! Higyj nekem.

Nekem régebb semmi önbizalmam sem volt. Néha most sincs, na nem baj. Szóval régebb senki még csak rám se nézett. De most sok embernek bejövök.

Minden a kisugárzáson múlik. Ne sajnáltasd magad, tegyél azért, hogy elfogadd saját magad és hidd el, megváltozik minden.

U.i: bocs a szóismétlésekért. Sok sikert

2019. márc. 5. 20:36
 40/44 anonim ***** válasza:
Uhh ez szr helyzet. En megtanithatlak. Irj privit es segitek.
2019. márc. 7. 09:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!