Hogy barátkozak?
Szia
Kérdés: milyen élethelyzetben vagy? Hol élsz? (Falu, város, metropolisz) tesók? Régebbi gimis ismeretségek? Edzés?
21 éves lány vagyok, nincsenek barátnőim, se párom. 2 fiú barátom van, őket már évek óta ismerem.
De inkább ne legyenek barátaim, barátnőim (vagy csak 1-2 mélyebb kapcsolat, igaz barát), mint sok felszínes ismerős.
Elfoglalom magam, tűzök ki apró célokat, amik hajtanak a mindennapokban.
Egyszerű lánynak tartom magam, nem vonz a bulizás, ivás, a nagyon csajos dolgok... Viszont jó néha kimozdulni, programokat szervezni valakivel, vagy csak sétálni egyet/beülni valahova és beszélgetni egy jót (nem small-talk).
Nehéz olyan embereket találni, akikkel megegyezik az értékrended és a világlátásod.
Ja és állatbarát vagyok. Az állatok mindig feltétel nélkül szeretnek, és mindig örülnek, amikor meglátnak. Az embereknek ez az adott hangulatuktól is függ.
Ha közel laksz, beszélgethetünk, aztán meglátjuk, mennyire hasonlítunk.
Írj privát üzit és megbeszéljük mennyire lakunk közel
"Nehéz olyan embereket találni, akikkel megegyezik az értékrended és a világlátásod." Ez a baj :( pedig annyira jó lenne egy igaz barátnő, társ...
Én is állat barát vagyok, most akarok kiskutyát, csak nem engedi senki se xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!