Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan, aki nem képes...

Van itt olyan, aki nem képes szerelemre? Aki egyszeruen nem az a tipus?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig tartott megtalálni a helyedet egy olyan vilagban, ahol az az alapminta es elvaras, hogy párban él az ember?
2019. febr. 2. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmiféle vonzalmat nem tudok érezni egy lány iránt sem, egyszerűen nem alakulnak ki bennem érzelmek. Nem vágyom kapcsolatra, nem izgat a szex. Szeretek független lenni és szeretem, hogy nem kell alkalmazkodnom senkihez. Még mielőtt azt hiszi bárki, nem vagyok meleg. 18/f
2019. febr. 2. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Mások elvárásainak te megtudsz felelni?
2019. febr. 2. 14:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Az eddigi tapasztalatok alapjan nem felelek meg, keves vagyok.
2019. febr. 2. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért érzed ezt?
2019. febr. 2. 15:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Mert altalaban nem felelek meg az elvárásoknak. Nem vagyok eleg lágy es nőies.
2019. febr. 2. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én képes vagyok szeretni, de a különböző belső hibáim miatt többé nem akarok kapcsolatot.

Az utcsó barátnőmet is azért kellett elhagynom mert szerettem. Vicces de ha tovább vele maradok, csak belekevertem volna a hülyeségeimbe.

Mivel nem igen tudtam megváltozni, ezért elhatároztam hogy egyedül leszek boldog. Viszont néha így is hiányzik. Szerintem emberfüggő hogy kinek mennyire. Ha egyedül van az ember, akkor jobban tud magára figyelni. Viszont veszteni is lehet így sok érdekes dolgot.

Szerintem az a lényeg hogy akkor érdemes egyedül maradni, ha nem ezen a párkapcsolatos témán feszeng az ember, és igazán boldog életet tud élni.

2019. febr. 2. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Elsőre azt gondolnám, hogy te nem az az általános beállítottságú nő vagy, aki nagyon érzelmes, inkább racionális, logikus. Milyennek vallod magad úgy őszintén? Milyen a kisugárzásod, stílusod? Vannak aranyos, kedves, csöpögős, romantikus élményeid, fázisaid? Van, ami ki tud hozni belőled olyan mélyen rejlő érzelmi kavalkádot, amit csak ritkábban tapasztalsz, más nő társaid pedig általánosan élnek vele? Nézd, amiről nem tehetsz, arról nem tehetsz. Ettől még nem feltétlenül kell egyedül lenni, minden ember társas lény, még aki azt hazudja, hogy neki jó egyedül, valójában neki sem jó, csak tudatosan elnyomja, vagy más fajta platformon talál magának egy kis tábort, nem a szociális életben. Az is lehet, hogy majd találsz olyan pasit, aki pont hogy nem képes a romantikára, érzelmekre nagyon, de mint hű társra, barátra, egy olyan nőre, aki nem inog meg egykönnyen érzelmileg, neki pont te kellesz. Most csak írtam valamit, mivel nem sokat tudni rólad, de most előre ezeket saccolnám meg rólad. Írj többet magadról.
2019. febr. 3. 06:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Elmondom az én esetemet. 22 éves srác vagyok. Idáig 6 átlagban egy évig tartó kapcsolatom volt (kamasz és komolyabb is). Azonban az első év után nem bírtam tovább ezt a lekötöttséget és amit megkövetelt az adott kapcsolatom. Mellesleg nem mondhatnám, hogy szerelmes voltam ez idők után is a másikba, maximum csak szerettem mint embert, de már az is eléggé necces volt ha hoszabban kellett együtt lennünk.

Az utolsó után ami 2 évig tartott hoztam egy döntést, hogy nem kezdek bele újabb kapcsolatba ha nem fogom úgy érezni, hogy talán ő az a híres igazi. Egyszerűen eljutottam odáig, hogy ha nem érzem amit kell akkor nem tudok kapcsolatban lenni. Azóta egypár csajjal barátság extrákban nyomom, itt ott egy éjszakás kalandok is kialakulnak, aminek van azért jó oldala is, kifejezettem élvezem jelen pillanatban az életemet, szabadon és feltüzelve.

Belegondoltam már abba is amit kérdésként fogalmaztál meg, hogy talán nem vagyok az a típus, talán tényleg abban lelem örömömet, hogy folyamatosan új embereket keressek, folyamatosan másnőket ismerjek meg és tegyem őket boldoggá, mint Casanova annó. Még ha a társaság nem is nézi ezt jól szemmel,azonban mindenki máshogy boldog. Én ezt nem mondom személyesen senkinek, hogy így élek, az egész egy privát téma nálam. Ugyan is sokszor felbukkanhatnak a féltékenység és az irigység jelei mások szemében.

Azonban az sem szégyen, ha arra gondoltál, hogy eggyáltalán senkid sincs. Meg kell tanulni válalni azt amik vagyunk !

2019. febr. 4. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!