Én vagyok a hülye mert várok az igaz szerelemre?
A körülöttem élők szerint nem normális,hogy 18 évesen még nem volt barátom. Mindig azt mondják,hogy milyen szép vagyok és ez illene hozzám, az ilene hozzám... Lett volna már sokszor lehetőségem összejönni fiúkkal. De nem akarok csak azért járni vele,hogy legyen pasim. Érzem, hogy majd eljön az igazi. Szerintetek ez normális felfogás?
18/L
"Az igazit 18-20 éves korod felett fogod megtalálni úgyis."
Ez baromság. Nem általánosítható.
Én 13 évesen találtam meg lelki páromat és még harmad év mire 20 leszek.
Van ismerősöm aki kamasz kora közepén találták meg egymást.
És nem igaziról beszélek... abból elég sok lehet. Lelki pár megtalálásáról.
Válaszolva, "milyen szép vagyok és ez illene hozzám, az ilene hozzám..."
Nincs összefüggés. Ha valaki hasonlít rád és általánosítva közel egy szinten vagytok külsőre, nem illetek egymáshoz. Ehhez személyiségek passzolása, nem bármiféle küldővel vagy személyiségek hasonlósága kell.
"Érzem, hogy majd eljön az igazi."
Ha érzed is, nagyon jó. Van aki pont ellentétét érzi és nagyon helyesen így sem adja fel, majd rá X évre megtalálja akivel haláláig lesz.
Teljesen normális, logika szerint is, nem csak emberi véleményezésem szerint.
Ne hallgass tudatlan babyloniakra.
""Az igazit 18-20 éves korod felett fogod megtalálni úgyis."
Ez baromság. Nem általánosítható. "
Ha valami az emberek 99%-ára igaz, akkor lehet általánosítani. Kivétel mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!