Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Én vagyok a hülye mert várok...

Én vagyok a hülye mert várok az igaz szerelemre?

Figyelt kérdés

A körülöttem élők szerint nem normális,hogy 18 évesen még nem volt barátom. Mindig azt mondják,hogy milyen szép vagyok és ez illene hozzám, az ilene hozzám... Lett volna már sokszor lehetőségem összejönni fiúkkal. De nem akarok csak azért járni vele,hogy legyen pasim. Érzem, hogy majd eljön az igazi. Szerintetek ez normális felfogás?

18/L

2016. ápr. 17. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen bőven ráérsz és ez lenne a normális felfogás. Semmiről nem késtél le,és soha ne hallgass a kivülállók okoskodására.
2016. ápr. 17. 11:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy bizonyos szinten igazad van. Szóval ja, nem csinálsz hülyeséget. Akik amúgy 18-20 éves kor alatt jönnek össze emberekkel, úgyis szakítanak idővel. Az igazit 18-20 éves korod felett fogod megtalálni úgyis. Szóval jól teszed, hogy vársz rá, de azért ahhoz, hogy az legyen, tenni kell. Eljárni olyan helyekre, ismerkedni valahol, próbálkozni. Lassan elkezdheted, már nem vagy kicsi. :)
2016. ápr. 17. 11:26
 3/9 Roland G. ***** válasza:
Ez a normális felfogás! (ritka)
2016. ápr. 17. 12:05
 4/9 anonim ***** válasza:
28%

"Az igazit 18-20 éves korod felett fogod megtalálni úgyis."

Ez baromság. Nem általánosítható.

Én 13 évesen találtam meg lelki páromat és még harmad év mire 20 leszek.

Van ismerősöm aki kamasz kora közepén találták meg egymást.

És nem igaziról beszélek... abból elég sok lehet. Lelki pár megtalálásáról.

Válaszolva, "milyen szép vagyok és ez illene hozzám, az ilene hozzám..."

Nincs összefüggés. Ha valaki hasonlít rád és általánosítva közel egy szinten vagytok külsőre, nem illetek egymáshoz. Ehhez személyiségek passzolása, nem bármiféle küldővel vagy személyiségek hasonlósága kell.

"Érzem, hogy majd eljön az igazi."

Ha érzed is, nagyon jó. Van aki pont ellentétét érzi és nagyon helyesen így sem adja fel, majd rá X évre megtalálja akivel haláláig lesz.

Teljesen normális, logika szerint is, nem csak emberi véleményezésem szerint.

Ne hallgass tudatlan babyloniakra.

2016. ápr. 17. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Korai kapcsolatok hormonális fellángolásaiból statisztika szerint hamar szakítás lesz. Mint mindenben itt is vannak kivételek,hiszen az ötös lottón is nyer néha egy egy ember.
2016. ápr. 17. 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

""Az igazit 18-20 éves korod felett fogod megtalálni úgyis."

Ez baromság. Nem általánosítható. "

Ha valami az emberek 99%-ára igaz, akkor lehet általánosítani. Kivétel mindig van.

2016. ápr. 17. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
agymosott banda, szerintük már az teljesen elfogadott és normális dolog hogy már 14 évesen van pasia barátnője, ezért ostobák az emberek
2016. ápr. 18. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem átlagos, de szimpatikus nekem.
2016. ápr. 18. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is szimpi :) nálam nagyon pozitív :) Az a fiú majd büszke lesz rád ^^ én pl ez alapján szívesen megismernélek, szerintem teljesen normális
2016. ápr. 22. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!