Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, hogy én szerelemre várok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy én szerelemre várok?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,nem volt még soha barátom és nem csókolóztam még senkivel.Igazából már sokan akartak velem "járni",nincs külsőleg baj(nem beképzeltségből)de én szerelmet akarok.Én az első barátot,csókot,szexet egy olyan fiúval szeretném akit szeretek szerelemből.És öröm lesz visszagondolni.Én hiszek ebben.A barátnőim azt mondják egyszer vagyok fiatal,használjam ki a buliknál stb.Túl sokat várok el?
2008. nov. 17. 20:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Sztem egyáltalán nem! Sőt! Jobb is ha megvárod ezekkel a dolgokkal azt a fiút akit igazán szeretsz és ő viszont. CSak annyi, h ehhez sok türelem kell, míg rád talál. Bár lehet h ott van az orrod előtt, de lehet h még el kell telnie pár hónapnak, v enmtom mennyi időnek míg összejön a dolog, de hidd el megéri;-)

Kitartást!

2008. nov. 17. 20:23
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokat vársz el, csak sajnos a mai világban az a "divat" hogy minél több pasid legyen! De én azt tanácsolom Neked, hogy csak azért ne add oda magad valakinek mert cukkolnak, hogy nem voltál még együtt senkivel!

Fel a fejjel, megtalálod te is az igazit!

2008. nov. 17. 20:24
 3/17 anonim válasza:
100%
Szerintem, az első lépés az, hogy egy neked szimpatikus fiúnak igent mondj, ha járni akar veled. Hiszen az ember úgy lehet szerelmes, ha ad egy esélyt az ismerkedésre. Hiszen nem leszünk csak úgy hipp-hopp szerelmesek valakibe. Szerintem próbáld meg valakivel, aki szimpatikus, és járni szeretne veled. Aztán majd kialakul minden :)
2008. nov. 17. 20:25
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is ebben a cipőben jártam. Én is eljártam bulikba mint mindenki más, míg a barátnőim minden buliba mással smároltak, én arra koncentráltam hogy jól érezzem magam. Persze sokat gondolkodtam én is azon, hogy velem lehet-e valami gond vagy ilyesmi. aztán egyszer csak megjelent a jelenlegi barátom, akivel több mint fél éve együtt vagyok:)

Sok sikert, és ne görcsölj azon, hogy nincs senkid! inkább legyél ilyen, mint fűvel fával típus!

2008. nov. 17. 20:28
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem igaza van a barátnőidnek. Fiatal vagy, egyszer élsz, a szerelem meg nem csak magától jön, tenni is kell érte. Menj bulizni, ismerkedj. Ha van egy szimpatikus fiú, akkor randizz vele, igy megadod kettőtöknek az esélyt, hogy kialakuljon a szerelem. A szexel meg persze várhatsz is, hogy az tényleg akkor történjen meg, amikor nagyon szerelmes vagy.
2008. nov. 17. 20:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia:)

Tudod én is "szerelmes voltam a szerelembe" ennyi idősen...és nem is volt kérdés, hogy az első csókkal megvárom-e a szerelmemet, az első szexről nem is beszélve...

vártam de nem jött...később meg mikor már nem vártam akkor jött el, egy olyan srácba lettem szerelmes, akit azelőtt már több mint egy éve ismertem látásból...már több mint egy éve boldogok vagyunk:)

helyes csaj vagy, nagyon jól gondolkodsz:) minden jót Üdv

2008. nov. 17. 20:44
 7/17 A kérdező kommentje:
nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszokat,mindanyian mondtatok valamit.Bár néha tényleg fejemhez vágják,h. miért nincs még mindig pasim.De én maradok az elveimnél.Nem fogok fűvel-fával minél több és minéltöbb pasizsákmányolólányok csoportjaiba tartozni.Nem menőzni akarok mint 5évesen a Barbie babáimmal,hogy hú nézd milyen sok van nekem..Egyszerűen az igazit várom.Ha nemis az egész életemre,de az első szerelemre az igazi.A türelem ilyenkor tényleg kell,de nem fogom eröltetni.Ha jön,jön.Egyébként az 5. kommentre-->végülis huszonvalahány évesen is fiatal vagyok/leszek és akkor szerintem már más lesz a helyzet.Azt hiszem futókapcsolatok is lesznek majd,de az első az más.szerintem.és ismételten köszönöm:)nektek is minden jót!
2008. nov. 17. 21:33
 8/17 anonim ***** válasza:
ha az első az iagzi lesz többe már nem is kell keresgélj:) légy jó:)
2008. nov. 18. 14:51
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem gáz,én is arra várok :D
2008. nov. 18. 17:19
 10/17 A kérdező kommentje:

azis lehetséges persze (márminthogy az első lesz az aki végig az lesz)de kétlem.Ritkán fordul elő.de előfordul.(felis teszem kérdésnek:))

8.kommentesnek-->oké akkor várjunk együtt :)

2008. nov. 18. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!