Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy én szerelemre várok?
Sztem egyáltalán nem! Sőt! Jobb is ha megvárod ezekkel a dolgokkal azt a fiút akit igazán szeretsz és ő viszont. CSak annyi, h ehhez sok türelem kell, míg rád talál. Bár lehet h ott van az orrod előtt, de lehet h még el kell telnie pár hónapnak, v enmtom mennyi időnek míg összejön a dolog, de hidd el megéri;-)
Kitartást!
Nem sokat vársz el, csak sajnos a mai világban az a "divat" hogy minél több pasid legyen! De én azt tanácsolom Neked, hogy csak azért ne add oda magad valakinek mert cukkolnak, hogy nem voltál még együtt senkivel!
Fel a fejjel, megtalálod te is az igazit!
Szia!
Én is ebben a cipőben jártam. Én is eljártam bulikba mint mindenki más, míg a barátnőim minden buliba mással smároltak, én arra koncentráltam hogy jól érezzem magam. Persze sokat gondolkodtam én is azon, hogy velem lehet-e valami gond vagy ilyesmi. aztán egyszer csak megjelent a jelenlegi barátom, akivel több mint fél éve együtt vagyok:)
Sok sikert, és ne görcsölj azon, hogy nincs senkid! inkább legyél ilyen, mint fűvel fával típus!
Szia:)
Tudod én is "szerelmes voltam a szerelembe" ennyi idősen...és nem is volt kérdés, hogy az első csókkal megvárom-e a szerelmemet, az első szexről nem is beszélve...
vártam de nem jött...később meg mikor már nem vártam akkor jött el, egy olyan srácba lettem szerelmes, akit azelőtt már több mint egy éve ismertem látásból...már több mint egy éve boldogok vagyunk:)
helyes csaj vagy, nagyon jól gondolkodsz:) minden jót Üdv
azis lehetséges persze (márminthogy az első lesz az aki végig az lesz)de kétlem.Ritkán fordul elő.de előfordul.(felis teszem kérdésnek:))
8.kommentesnek-->oké akkor várjunk együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!