Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy én szerelemre várok?
Szép dolog hogy az első az igazi, sőt akinek először odaadod magad meg is marad és férj lesz netalántán belőle. Azért ennek van egy negatívuma. Tapasztalatból mondom. Az emberben a kíváncsiság sok nehéz napot okozhat.
Persze ez nem azt jelenti hogy kezdj ki fűvel fával, de nem baj ha van egy kis tapasztalatod.Persze 16 évesen a házzasság nem fenyeget, de azért jó ha van egy vélemény amit később felidézhetsz.
2008. dec. 28. 18:32
Szia:)
Akár én is irhattam volna ezt a kérdést, majdnem szóról szóra igaz rám. Annyi különbséggel h a nyáron elvesztettem a fejem, és összejöttem 2 napra egy sráccal, aki nem is tetszett egyáltalán, csak összejöttem h ne legyen az a barátnőimtől, h milyen loser vagyok. Hát azóta nagyon nagyon megbántam, és bár néha rossz h egyedül vagyok, mindig arra gondolok,h jobb igy, mint egy olyan sráccal lenni akit nem szeretsz, nem szimpatikus.
Amúgy irhatnál, h találkoztále valakivel azóta, és h mi hir veled:)...
Puszii
16/L
2009. febr. 17. 15:07
13/17 A kérdező kommentje:
Szia!háát..az az igazság,hogy még mindig ugyanaz a helyzet...már-már azt mondogatják,h. egy válogatós pcsa vagyok,de istenem...valakinek bezzeg összejön,hogy igazi szerelem meg stb...néha azon gondolkodok milyen érzés is lenne az,ha valakibe szerelmes vagy miközben fordítva is ugyanaz a helyzet.Én ezt akarom.Egyébként én is gondoltam arra,hogy elkezdek csakúgy járni valakivel,hogy ne hallgassam folyton bnőimtől,hogy miért nincs pasim.Sőt volt már,hogy azt hitték nem is a fiukhoz vonzódom ő.Ő szóval ja... és megvolt az első csók?
Nahát, mintha ezt a kérdést én írtam volna.) De durva...
2009. márc. 6. 11:52
15/17 A kérdező kommentje:
:) hát nem vagyok egyedül:)
15:07-es vagyok:
Hát igen...sajnos megvolt...egyáltalán nem élveztem... tanulság: légy türelmes (:
És változott vmi azóta?:)
2009. márc. 31. 20:43
17/17 A kérdező kommentje:
tobb mint 4 ev telt el azota :D de azert irok ide :) most toltom a 21-et es megvartam A szerelmet :) A legjobb dolog illetve dontes amit valaha hoztam.Igaz meg varnom kellett,`2010-ben a 18. szulinapom elott baratkoztam ossze A fiuval akit mar evek ota ismertem,de sose beszelgettunk igazan.(van,hogy valaki vagy valami mindvegig az orrod elott van) a legjobb baratom lett,aztan "csak baratok" a szulinapom utani napon csokoloztunk,igy O volt az elso csokom.szerelmesek lettunk egymasba de sokaig huztam,mert talan nem vallottam be magamnak...(lehet megijjedtem) O nem adta fel es fel ev mulva osszejottunk.A legszebb szerelem a vilagon.Erett fejjel minden sokkal jobb es szebb volt,az elso szeretkezes is. LANYOK megeri varni,aki turelmes,a legjobb dolgokat kapja,csak higgyetek benne. Azota sajnos sokminden tortent,de O mindigis a szerelmem marad,es tudom,hogy egymashoz tartozunk.Meg mindig baratok vagyunk es az elso szerelem igenis kitarthat egy eleten at! :) :)
Kapcsolódó kérdések: