Utálom ahol lakok, nincs senkim a barátom állandóan dolgozik. Be sokkaltam, mit tegyek?
Megèrtelek.
Èn is pontosan ìgy èrzek.
Nem együtt érezni kell, hanem a megoldást találni rá, válaszolók! :)
Kicsit jobban körül írhattad volna a kérdést, kérdező. Mint például melyik városban laksz, hány éves vagy, tanulsz e még, ha igent mit, mik az érdekeltségi köreid, régi barátok vannak még, tesók, hobbik? Ha ezeket le írtad volna, talán lehetne segíteni!
"senkim a barátom állandóan dolgozik"
Mégis csak van valakid.
Amúgy spotolj, dolgozz, tanulj stb... Inkább az a furcsa, hogy otthon semmit semittevéssel foglalkozol.
Nem tudom hogy hogyan tudsz unatkozni?
És miért nem mentek másik városba ahol tobb nyüzsgés?
Mivel telnek napjaid?
Keress baratokat...
Fura csaj vagy.
Kb 3 éve én is elköltöztem egy kis városba a párom miatt és nekem se volt senkim, borzasztóan egyedül éreztem magam, sose volt jó kedvem, utáltam ott lakni.. Szerintem neked nem kell ecsetelni.
Aztán én is kiírtam ide egy kérdést és rengeteg értékes választ kaptam. Nem sokkal később rájöttem arra, hogy egyetlen szerelem se ér annyit, hogy feláldozzam az álmaim, vágyaim, az életkedvem és otthagytam. Hazaköltöztem és azóta se bánom. Nyilván nem volt könnyű döntés, de vannak helyzetek mikor lehetetlen kompromisszumot kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!