Hogyan legyek remete?
Híd el hogy meguntad , bár nem tudom hogy milyen ember vagy. Biztos férfi azok vágynak ilyen helyekre.
Én Írországban vagyok ( dolgozom) van egy sziget innen kb 1 órára autoval , neve :Aran-szigetek Írország, nomád élet van hajó megy at a kicsi szigetre kb 30 perces az út. Gyönyörű hely ::))
Napi 4 -szer megy hajó, ha vihar van nem indul, az ottaniak nem sok mindenhez értenek, a nagyobb városokba jönnek be dolgozni, utcai zenésznek, kagylókbol nyaklánc stb...inkább tuturistahelynek mondanám. Relax város...
Net vagy tv csatorna és egyébb szórakozási lehetőség a szexen kívül nem hiszem hogy van, annyira nomád hogy nekem már félelmetes.
Biztos van net és csatorna is, de viharban 100% nincs, most is sz van :(
Úgy néznek ki ott az emberek mintha az ókorbol leptek volna ki, kb 70 évvel vissza mentünk volna az időben, próbáld ki de ugye csak vicceltel?
Telefon nélkül nem birnad ki , okostelefonok tulajdonosai 90% függő. :(
Jó utat és sok sikert!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!