Kezdek megbolondulni?
Jarj futni,az kiszed a kezdodo depressziodbol.
Mert nem vallalsz eletvedzelyes munkakat? Az jol fizet.
Nem vagy bolond, van valami gond az életedben amit nem tudsz kezelni valami miatt. Fontos, hogy ezt az ember meg tudja beszélni valakivel, a legjobb ha egy családtaggal. A baj ott kezdődik amikor ezt senkivel sem tudja megbeszélni az ember. Tapasztalatból beszélek, nekem is voltak hasonló gondolataim gyerekkoromtól kezdve, és nem azért mert velem bármi gond lett volna. Egyszerűen nem mindenkinek adatik meg a boldog gyerekkor, a legrosszabb része mégis az volt, hogy senkitől sem tudtam segítséget kérni.
Nem árultál el semmit arról, hogy ki vagy, mi a gond, mi miatt érzel így, ezért okosabbat nem tudok jelenleg mondani. A legjobb az lenne ha egy szeretteddel meg tudnád ezt beszélni, ha ez nem leheltség akkor egy szakemberrel. Ha ezek nem lehetségesek akkor ide is nyugodtan megírhatod akár privátban, de semmiféleképpen ne egyedül magadban őrlődj.
Van olyan nap amikor iszonyatosan faj mert halál felelmem van , leírhatatlan érzés , de olyan mintha éreznem, átélnem hogy nem vagyok , vagyis meghaltam.
Ez olyankor történik amikor egyedül vagyok a szobában,vagy egyedül alszom , volt hogy sírtam annyira átéltem a gondolataimat. Lehet hogy köze van a múlthoz, rossz családi háttér v ilyesmi, az biztos ha előjön csinálj v mit, akármit de az öngyilkosság butaság. ::(( az élet rövid inkább élj es elvezd míg fiatal vagy.
Szerintem keres valami olyan dolgot , elfoglaltságot , hobbit ami eltereli a hétköznapi dolgokról a gondolataidat.
Sok sikert.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!