Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kezdek megbolondulni?

Kezdek megbolondulni?

Figyelt kérdés
Rettenetesen kétszínű a családom. Mama folyton keresztbetesz anyának, anyám húga is. Unokatesóm velem r*hadt kétszínű. Múltkor meg olyan történt,hogy beteg volt unokatesóm, és a telefonba mondta a barátnőjének a wcben(ott voltam tőle nem messze , szóval hallottam) hogy: jaj te ne gyere át, mert eléggé megfáztam, bár Barbi itt van, ő meg tök mindegy milesz vele. Nagyon rosszul esett. A családban is folyton kidumálnak, de azért ha baj van, akkor néha segítenek... Barátaim nincsenek, mert ők is mindig kihasználtak. Lehet ez a sorsom és törődjek bele, hogy mindenki ki fog használni? :( 22\L
2017. aug. 15. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Ha hagyod hogy kihasználjanak, akkor kifognak.

Ha ilyen családod van és komolyan veszed őket, megfogsz bolondulni. Nekem elképesztően beteg családom van, ha komolyan venném őket már pszichiátrián lennék, vagy fegyházban. Ilyeneknek minek segíteni? Szerinted ők szeretnek téged, úgy hogy kétszínű köcsögök, akik szarnak magasról rád?

Ne butáskodj, szedd össze magad, nehogy tönkretegyenek a lúzerek.

2017. aug. 15. 19:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez a válasz meglepett és kicsit magamba néztem. Köszönöm :) amúgy akkor minek segítenek valamiben, ha közben kétszínűek és utálnak? :/
2017. aug. 15. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ne hallgas Adam 333-ra... felejsd el
2017. aug. 15. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Költözz el ha rám hallgatsz Barbikám. :* ;)
2017. aug. 15. 19:58
 5/8 A kérdező kommentje:
4# az lesz már csak pár hónap 😂😂😂 😊😊
2017. aug. 15. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért segítenek, hogy ne lássák őket akkora köcsögöknek, és ha pl. azt mondod rájuk hogy nem is szeretnek, akkor felhozzák azt hogy segítettek.

Csak saját maguk miatt segítenek, nem szeretetből.

Az egyik válaszoló nem segített semmit, csak hisztizett hogy ne hallgass rám, természetesen értelmes indok nélkül.

Nem kötelező rám hallgatni, de neked lesz jobb ha rám hallgatsz. Nekem mindegy mit választasz.

2017. aug. 15. 20:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem hasznos volt a válaszod. :) Remélem nem kell egész életemben ilyen emberekkel élnem :(
2017. aug. 15. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Semmit nem "kell."

Hisz tudsz dolgozni menni, pénzt szerezni és különköltözni. Csak időbe telik mire ez összejön.

2017. aug. 16. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!