Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit ajánlanátok "ismerkedésre"...

Mit ajánlanátok "ismerkedésre" ilyen embereknek?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy aki nem közösségi, hanem egy inkább "magánakvaló" (magányos/nem a többszáz facebookos kis ismerőseivel elfoglalt) nem közösségi, nem instagramon élő lányt keres, viszont kifejezetten ismerkedésre nem vevő, az hol "próbálkozzon" ilyen lányt találni? Nem nagyon stílusom a korombeliek viselkedés/trendisége és én is visszahúzódóbb magányos srác vagyok, így én is hozzám hasonló (a depresszió miatt velem megértő) lányt szeretnék. Igaz hogy nem csak "barátkozni" szeretnék, de nekem az ilyen társkereső meg kifejezetten ismerkedés céllal dumálgatás kicsit erőltetett. Mit gondoltok, ha GYK-n se nagyon látok ilyen lányokat, hol lehet esély interneten még hasonló emberekkel beszélni? (14-18 között mondjuk?)

Köszi a válaszokat előre is, főleg annak aki még tud kultúráltan válaszolni.

2019. jan. 2. 03:52
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

Azért gondolom az szerinted se igaz, hogy nem léteznek normális 14-18 éves lányok. Szerintem egyáltalán nem vagy elkésve, van, aki akár 30 fölött találja meg a szerelmét. Mondjuk azért jó nem addig várni.

"A tökéletest egyből". Ez érdekes, amúgy én is ezt szeretném, de tudom hogy szinte lehetetlen. Több régi lány ismerősömtől is hallottam, hogy a mostani pasijuk az 'igazi', meg 'örök szerelem', aztán a legtöbbnek vége lett egy éven belül. És a legtöbb tini kapcsolat sem kivétel ez alól. Szerintem idő kell ahhoz, hogy rájöjj, valaki a tökéletes-e, vagy sem. Ezért próbálkozni kell. Minél több helyre mész el, többször próbálkozol, annál nagyobb a valószínűsége, hogy összejön valami. Ha csak otthon vagy, akkor biztos lehetsz abban, hogy ez a valószínűség 0 marad.

Az eredeti kérdésedre, hogy hol vannak ilyen lányok, hát nem tudok pontosan válaszolni. Iskolában vagy közeli iskolákban biztos vannak introvertált lányok. De ezért mondom, hogy érdemes lehet kicsit szocializálódni, elmenni mindenhova, ahol esetleg veled kb. egykorú vagy fiatalabb lányok lehetnek.

2019. jan. 5. 23:07
 22/49 A kérdező kommentje:

Nekem személyesen nem hiszem hogy menne egyébként.. Szóval elmászkálás nem segít, visszahúzódó vagyok.

És lehetséges a tökélettes egyből, ha tényleg azt találod meg. Csak nekem ez elég lehetetlennek tűnik, nem hiszem hogy macsóság és önbizalom nélkül kellenék-e valakinek. Akinek meg macsó/önbizalommal teli srác kell az eleve nem érdekel :)

2019. jan. 5. 23:22
 23/49 Miss Endzsi ***** válasza:
Mielőtt megölnéd magad könyörgöm neked vegyél be egy LSD-t
2019. jan. 5. 23:24
 24/49 A kérdező kommentje:
Minek venném be..? Meghalok én a nélkül is szerencsére.
2019. jan. 5. 23:25
 25/49 Miss Endzsi ***** válasza:
Ráébrednél sok mindenre, nem meghalsz tőle.
2019. jan. 5. 23:30
 26/49 Miss Endzsi ***** válasza:
de , ha gyáva vagy szembenézni magaddal..
2019. jan. 5. 23:31
 27/49 A kérdező kommentje:
Mire ébrednék rá? Hogy drogos legyek? Köszi kihagyom. Inkább a kérdésre válaszolj, hol lehetnek ilyen lányok, hátha egyszer nem csak a hülyeség megy a kommentekbe
2019. jan. 5. 23:31
 28/49 Miss Endzsi ***** válasza:
Ebből is látszik milyen a gondolatmeneted. Olvass utána inkább, kicsit olvass neki témáknak, akár pszihológiát, bármit, csak ne ez a fasság menjen a fejedben.
2019. jan. 5. 23:34
 29/49 A kérdező kommentje:
Nekem csak annyi megy a fejembe hogy esélyem sincs olyan lányt találni amilyet szeretnék, mert az olyan lány nem a neten rakodja ki a testét és írkálja a hülyeségeit.
2019. jan. 5. 23:35
 30/49 Miss Endzsi ***** válasza:
Ezért tanácsoltam, amit, akkor nem csak ez járna a fejedben.
2019. jan. 5. 23:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!