Ha egy barátkozásra, ismerkedésre, jó kapcsolatok kialakítására képtelen, nem szerethető 18 éves vagyok, van még esélyem megváltozni?
Legalábbis kb. ez az emberek véleménye rólam, iskolában totál jelentéktelen vagyok sokak számára, akiknek nem, azoknak meg ez, amit leírtam. A lányok közül sokan bunkónak néznek, de úgy alapvetően az emberek engem nem tudnak kedvelni, szeretni, nem tudok kialakítani olyan kapcsolatokat, hogy a másik megkedveljen, mindig csak én akarom a barátkozást, így elég egyoldalú.
Így 18 évesen ha ez van velem, lehet esélyem még másmilyen életet élni, megváltozni?
Persze. :)
Például az is megtörténhet, hogy valaki kiszúr magának és elkezd veled barátkozni csak úgy. :D Én ilyen vagyok, kiszúrom az embereket, bárkit, még olyant is aki nem nagyon beszél másokkal és ha szimpatikus elkezdek vele csak úgy barátkozni. :)
Viszont próbáld rávenni magad a barátkozásra. Én magamban mindig háborúzok azon, hogy oda menjek-e valakihez vagy sem, akit nem ismerek. De sikerül rávennem magam! :) Ilyenkor ne gondolkodj nagyon és könnyebben oda tudsz másokhoz menni! Ha ismerkedsz érdeklődj a másik felől, keress közös pontokat, és próbáld sokat beszéltetni. Az emberek többsége szeret magáról beszélni. :) Ilyenek. :) És akármilyen hülyének érzed magad eleinte, próbáld az eleinti feszültséget oldani mindenfélével. :)
Hajrá hozzá! :)
13/L
Előtted az élet.
Rajtad múlik, hogy mennyit adsz bele. A maximumnál kevesebbet nem éri meg.
Keresd meg a saját utadat és megleled a barátokat is.
A mély érzésű emberekre gyakran jellemző, hogy nehezebben barátkoznak, nehezebben nyílnak meg.
Aki felületes, annak lehet, hogy sok barátja lesz, de a barátságai is felületesek lesznek.
Nem a barátok mennyisége számít, hanem a minősége.
Ha nem vagy népszerű, az nem azt jelenti, hogy nem vagy értékes.
Aki népszerű, akinek "van közönsége", az gyakran közönséges.
Az érték ma nem népszerű. De sokan vannak így mint te, akik ilyenek és szintén keresik a társakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!