Nyugtassatok meg!?
Gyertek velünk Békéscsabára :D
Egyébként meg sose értettem ezt, hogy huszonpár évesen miért nem mennek el szórakozni az emberek, ha akarnak. Fogod magad és elmész egyedül, lehet, hogy valahol tök jól összehaverkodsz valakivel. Mindig vannak barátságos arcok :D
22 éves koromig én is mindig szüleimmel szilvesztereztem, elég cikinek és unalmasnak tartottam. Kövi évben lett pasim,és az ő baráti körébe mentünk mindig szilveszterkor. Ha nem lenne a barátom, talán mai napig otthon szilvesztereznék, mert nem sok barátom volt, ma meg talán még annál is kevesebb. Ha van az embernek párja, picit könnyebb dolog, hiszen vagy kettesben vagytok vagy vkinek a baráti körébe mentek, ami nem mindig pozitív, hiszen lehet, hogy nem szimpatikusak a haverjai...stb.
SZóval fel a fejjel, lehet jövőre már kimozdulsz. Amúgy ugyanolyan nap, mint a többi, az igaz, és kötelező szórakozás.. nézz meg egy jó filmet. ÉS legalább akkor fekszel le, amikor kedved tartja, mert nem nógat mindenki mattrészegen, hogy maradjál már, de te nem tudtál berúgni és már nagyon unsz mindent és mindenkit ás aludnál legszívesebben :D
19lány vagyok eddig mindig otthon ünnepeltem a szüleimmel, most a húgommal és a barátnőjével fogom, ergo, nincsenek nekem saját barátaim
leírni is szörnyű volt ezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!