Nektek nem rossz abba belegondolni, hogy a családon kivül nincs senkitek?
Előző vagyok aki szeretne írjon, aztán majd meg látjuk mi sül ki belőle :-)
20F
Nagyon rossz. Körülöttem mindenki egy keresett, fontos személy. Tehát látom a környezetemben, hogy keresik őket, írogatnak nekik stb...iskola után ilyen-olyan baráti programok...én meg haza jövök, és nézem a plafont...nem keres senki.
Persze én próbálok egy húron pendülni velük, de valamiért számkivetett vagyok. 19F
De, nagyon is. 41 múltam, eddig nem sikerült családot alapítanom, és attól félek, hogy már nem is fog.
Így, év végén mindig felerősödnek bennem ezek a rendkívül rossz érzések. Holnap Karácsony, de nem sok kedvem van az egészhez.
Egyetem, diplomaosztó után szétszóródtunk, akik a barátaim voltak, messze laknak tőlem, nem tudunk találkozni.
Munkatársak sincsenek, mert nincs munkám jó ideje. Ez nem az én évem volt...
41F
De, nagyon rossz és nagyon elszomorít. Nincs szükségem sok barátra. Egyetlen embernek is nagyon örülnék és értékelném a társaságát. Nagy szeretet van bennem,amit szívesen megosztanék mással.
Egyre rosszabb egyedül, így nem is érzem teljesnek magam, minden nap ugyanaz hiányzik.
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!