Nektek nem rossz abba belegondolni, hogy a családon kivül nincs senkitek?
Figyelt kérdés
Senkinek se vagytok fontosak,senki se tud meghallgatni,senkivel se tudsz hülyéskedni,senkit se tudsz szerezni,mert egyedül vagy. Nekem már nagyon rossz.2018. dec. 22. 20:14
1/17 A kérdező kommentje:
szeretni'
2018. dec. 22. 20:17
2/17 anonim válasza:
Családom sincs, legalábbis olyan formában, mint a legtöbb embernek. Tehát a kérdésedre a válasz: már megszoktam.
3/17 anonim válasza:
Néha még őket is soknak érzem 😂
De vannak barátaim, kollégáim is. Plussz ha megakarok ismerni valaki újat arra is képes vagyok.
Ezért nem értem a magányos vergődőket, ez egy olyan dolog ami ellen elég könnyen lehet tenni
4/17 anonim válasza:
Nekem sincs. Családom se. Ez van
Pedig csak 17 vagyok de már én is rájöttem hogy semmi értelme nem lenne tovább élni. De ha van család akkor minimum értük élj tovább
5/17 anonim válasza:
jó lenne de most ez van, majd változik
6/17 anonim válasza:
nekem van szerencsére barátom meg barátaim is vannak páran, akik évente párszor érdeklődnek a hogylétem felől/oda-vissza :D
7/17 anonim válasza:
De, sokszor nagyon rossz, annak ellenére, hogy én is megszoktam már ezt az állapotot. Hiányzik egy olyan ember, aki ért engem.
8/17 anonim válasza:
Aki szeretne, írhat nekem, szívesen barátkoznék. 28F
9/17 anonim válasza:
Mostanában érzem ennek a hiányát, fontosságát. Egy csomó dologról le vagyok maradva az életben amiatt, mert képtelen vagyok extrovertált lenni.
10/17 anonim válasza:
Néha igen, de évek óta ez van, úgyhogy hozzászoktam. Persze szeretnék változtatni rajta, de nem tudom hogyan. Nagyon nehezen kommunikálok. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!