Volt már olyan hogy a fejhallgató zene hallgatás közben majdnem elütöttek? 4éve 9. dik óta nem volt ilyen. Ma volt ilyen először. El lehet valahogy felejteni? Rossz belegondolni, például mi lett volna ha.
Mi lenne, ha nem tudatkorlátozott módban közlekednél és körbenéznél?
Gyanús, hogy nem az autó hajtott fel a járdára ...
Kettes: és a gyalogosokkal meg a bömbölve zenét hallgató autósokkal mi van?
Szerintem értelmes ember nem zárja ki a számára létfontosságú infornációforrásokat, ezért csak olyan hangerőt hallgat zenét közlekedés közben, hogy hallja a többi közlekedőt.
a kérdés nem alaptalan..
Franciaországban egyre keményebb tiltó törvényeket hoznak...például tilos autóban hangos zenét hallgatni vezetés közben, tilos kézbevenni a mobiltelefont bármi célból, tilos étkezni vezetés közben, és még van valami a gyalogosokra is a teljesen eltakart mindkét füllel nem szabad átballagni gyalogátkelőn (sem)
az a helyzet, hogy mindenki leszarja, pedig nagyon sok az ezekből származó baleset, halál..
Legalább tanultál belőle és legközelebb jobban fogsz figyelni.
Engem egyszer a vonat ütött el majdnem. Zenét hallgattam, teljesen belemerültem és lazán átsétáltam a piroson. Pár másodpercen múlt, hogy megúsztam. Nagyon megijedtem, azóta nem fordult elő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!