Van itt más is aki magányos volt amikor regisztrált erre az oldalra, azóta sok idő eltelt és még mindig egyedül van?
Akik azt mondja, h ez nem társkereső, azok természetesen baromságokat írnak, de azt már megszoktuk itt.
No nem azért, mert ez az oldal tényleg nem társkereső, de az utca, busz, fórumok, chatek, munkahelyek sem azok, mégis sokan ott ismerkednek, ergo végül is bárhol lehetne ismerkedni.
a társkereső oldalakat meg a nők 90%-a csak önbizalomnövelésre használja vagy vmi alfahímmel akar összefeküdni, nem beszélve arról, h egy társkeresőn csak a külső miatt írnak egymásnak az emberek.
"Leveleztem itt néhány lánnyal de eltűntek."
én csak útitársat kerestem itt és más oldalakon, és 5-6 emberrel beszéltem, közülük mindenki eltűnt, 1 volt, aki okkal, mert írtam neki, h mivel máshova akarunk menni, hagyjuk, a többiek csak gondoltak egyet, és többet nem írtak.
Most mit lehet erre írni?:) Az emberek nagy része egyszerűen idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!