Van itt más is aki magányos volt amikor regisztrált erre az oldalra, azóta sok idő eltelt és még mindig egyedül van?
ez nem társkereső
igaz nekem innen volt pár kapcsolatom és egyéb találkozások is, de nem az oldal funkciója
Biztos magányos voltam, de ennek már vagy 10 éve. Azóta meg csak simán rá vagyok függve. Amúgy 1 ember volt akivel évekig tartottam innen a kapcsolatot baráti szinten.
Viszont ismerkedni sosem ismerkedtem itt. Nem is írok vissza privátban.
Itt csak addig tart a levelezés, ameddig megtárgyaljuk a témát, vagy valakinek kérdése volt.
Az előbb kaptam egy vigasztaló üzenetet, ami ugye nem beszélgetés, de visszaírtam, megköszöntem.
Néha ennyi is elég, hogy ha pillanatokra is, de mosolyt csaljon az arcunkra.
:)
Már megint a lányok :D
Lányok nélkül élni sem tudsz? Szánalmas az, hogy sírsz mint egy lány. Férfi vagy nem? Ha szeretet kell akkor menj és szerezz. Könnyű sírni és várni a csodát, hogy jobb legyen az életed. Hidd el én ezt tapasztalatból mondtam.
Amikor regisztráltam ide akkor magányos voltam, de nem azért mert nem írtak vissza lányok. Azért mert nem volt családom. Amíg ide gyk-ra írtam ki a siránkozó kérdéseimet, inkább az helyett tehettem volna azért, hogy legyen jobb életem. És szép lassa elkezdtem változtatni az életemen. Megtaláltam anyámat 15 év után,lettek barátaim, és ugye mivel nagy téma a lányok így egy csodálatos barátnőt is szereztem. 1 év kemény munka.
Valamit adj azért, hogy kapjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!