Van itt más is aki magányos volt amikor regisztrált erre az oldalra, azóta sok idő eltelt és még mindig egyedül van?
Rinyálós embernek senki nem akar a lelki szemetesládája lenni.
Nekem is van olyan ismerősöm, aki hótt unalmas, de istentelenül figyelemigényes, jön a hogy vagy-mi van-semmi tehát konkrétan nincs mondanivalója, de ha nem írsz rá ő is elkezd panaszkodni hogy őt nem szereti senki, pedig minden nap visszaírsz neki de az neki semmi ha fél napig ignorálsz egy semmitmondó kommentet.
Legyenek ötleteid, legyél érdekes, legyen érdemes veled kommunikálni, legyél vonzó. Ha valakit ez nem nyűgöz le, ne törődj vele, lesz, akit igen. De panaszkodó, saját lábán nem megálló, a kapott dolgokat nem eléggé értékelő emberrel ki akar ismerkedni? Most nem leszúrni akarlak, de ez a “semmi jó szót nem kapok” rizsa nem kéne. Az is, hogy mondjuk itt válaszolnak neked az emberek, jótétemény, próbálnak segíteni neked. De amúgy ez valóban nem társkereső...nem tudom felfogni, mi az illogikus abban, hogy valaki regisztrált ide, mégis egyedül van. Miért a gyik oldaná ezt meg?
Ennyire érzelgős és megkeseredett embert is rég láttam :D Ember szedd már össze magad és ne csak a negatív dolgokat lásd... Rengeteg pozitív dolog van körülötted vagy magadban amit észre sem veszel csak mikor már túl késő, hogy neked egész idő alatt milyen jó volt. Legyen az mondjuk egy családtag vagy a saját magad egészsége.
Én is várok a nagy Ő re és én is sokat leveleztem az oldalon keresztül és szerintem nem baj és nem is zárkózóm el attól ha esetleg ezen az oldalon keresztül ismerem meg a barátnőmet. Ez csak egy platform aztán úgy is találkozunk. Ez egyébként olyan mint egy szakkör vagy valami, hasonló emberek járnak ide és olvassák a topicokat és hasonló emberek gyűlnek össze és beszélgetnek egy kérdés alatt. Szerintem nagyon jól össze tudja hozni az embereket. Csak nyitottnak kell lenni és szerencsésnek ;)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!