Szerintetek megéri leélni egy szánalmas, és nyomorult életet magányosan?
Nem célom idejönni hazudni :D Mondjuk pont te kérdezed meg hogy hova jártam suliba mikor a középiskolàt se jártad ki? :D Te támadod az embert mert irigy vagy mindenkire akinek jobb az élete. Segìteni akartunk tanácsokkal de látszik egy igazi nőgyűlölő vagy. Viszont nyugodj meg. Nem fog összehozni a sors az általad említett "ribikkel" mert senki nem akar egy ilyen megkeseredett, rosszindulatú emberrel kapcsolatban lenni majd, aki arról panaszkodik hogy jaj meg fogok halni. Szedd össze magad. És igen! Hiába válaszolsz ilyen undorító módon, jószándékból írtam hogy egy orvos tudna neked segíteni hiszen ez a szakmája!
De nyugodtan netezz csak tovább. Ez aztán az életcél! Csak legyen majd aki eltart...
Búcsúnak itt egy videó, ez KB megérteti veletek milyen stílustól undorodok. Mert eddig nem úgy tűnt mint akik megértik amit mondok. Nézzétek meg, utána érteni fogjátok miről beszéltem egész végig.
Már 6x elköszöntél :D Szerencsére nem adok beteg emberek véleményére és hálát adok a sorsnak hogy nem ismerek ilyeneket személyesen mint te :)
Akkor nem kell ide írni ha nem bírod a kritikát. Nem akarsz te meghalni, az a bajod hogy egy rakás szr az életed és mindenkit gyűlölsz akinek jobb. Na hajrá további jó netezést :D Mondjuk az is fura hogy neked ezt a szüleid hagyják. Vagy te miből élsz egyáltalán? Ja igen eltartjuk mi dolgozó emberek a munkakerülőket. :)
#58: Nálad a pont ;)
Te viszont egy nagyon rendes, jóindulatú embernek tűnsz. Igenis van értelme az életednek. És bízom benne hogy jobban fog alakulni a sorsod :)
Ilyen emberekkel meg ne foglalkozz akik csak lehúznak. Pont olyanok szoktak megsértődni a pszichológus dolgon akik érzik hogy ott a helyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!