Szerintetek megéri leélni egy szánalmas, és nyomorult életet magányosan?
Figyelt kérdés
Nincs kedvem tovább élni. Nem látom értelmét. A dolgok nem úgy alakultak ahogyan az én akartam/terveztem. Az élet folyton elveszi a jó dolgokat,és csak szenvedést ad. Mi értelme ezt le élni?2018. dec. 21. 07:40
21/65 anonim válasza:
Milyen mai stilusú emberekkel? Elsem mentél de te már tudod milyen emberek lesznek ott.
végezz el okj-tanfolyamot, max ott te leszel a legfiatalabb. 17 évesen nem fogsz örök szerelmet találni.
22/65 anonim válasza:
Igen, nem fogok találni. Épp ezért adom fel az életem inkább. Erre igy semmi szükségem.
23/65 A kérdező kommentje:
Mások hibáztatása,felelősség elhárítása,kifogások gyártása még mindig könnyebb mint tenni saját magadért,és végre megváltoztatnád a személyiséged,az életed.
2018. dec. 21. 17:09
24/65 anonim válasza:
Na ezaz, a véleményem sose fog változni. Nem akarok és nem is fogok együtlenni olyannal akinek már volt valakije, ha meg elhagyna akit szeretek nem is élném túl, inkább akkor is ott lennék ahol most, és megölném magam. Ahogy mondtátok tudom hogy erre semmi esély, épp ezért fogom megölni magam inkább. Nekem igy nincs értelme az életemnek. Másoknak megy, sőt másoknak az a menő ha egy héten 2x váltják a partnereiket, nekem nem.
Bár nekem egyre sincs esélyem.
25/65 A kérdező kommentje:
Az a jó,hogy egy tapasztalt emberrel van dolgod. Szívesen járnál egy tapasztalatlannal? Ha meg elhagy,az a te felelősséged,és az öngyilkosság is azt jelzi,hogy elmenekülsz a felelősség alól,minthogy szembenéznél a valósággal. Az élet nem tündérmese.
2018. dec. 21. 17:16
26/65 anonim válasza:
Az a jó, ha tapasztalt? Ha 5x szétkrtak valaki előtted az annyira jó? Hát nekem nem, kösz. Én abból nem kérek. Valakinek vagy én legyek vagy inkább kösz de nem. Engem amúgy is csak elhagynának. Mindenkinek jobb lesz ha végzek magammal, nem fogyasztom mások elől a levegőt.
27/65 A kérdező kommentje:
Neked az az értelme,hogy legyen egy társad? Ez neked egy szükséglet? Hogy valaki szeressen? Miért nem tudsz meglenni társ nélkül? Úgy is lehet teljes életet élni,ha nincs senkid,mert nem csak szerelemből áll az élet. Építgesd az életed,tegyél saját magadért,és a társ majd eljön,nem kell rágörcsölni.
2018. dec. 21. 17:20
28/65 anonim válasza:
igen, nekem az lenne az értelme. Egyedül minek? Nem érek én annyit hogy felépítsek egy életet, értsd meg hogy egyedül nekem nincs szükségem Semmire
29/65 A kérdező kommentje:
"Ne veszekedj egy negatív emberrel,mert minden megoldásra van egy problémája." Ez most pont ide illik. Egyébként ha annyira akarnál társat,akkor tennél érte. De mivel nem teszel,így ez neked csak egy kifogás,hogy sajnáltasd magadat. Ennyi. Nekem sokkal nagyobb problémáim vannak,mint neked. Nekem a barátnő hiánya nem probléma.
2018. dec. 21. 17:26
30/65 anonim válasza:
Ja, nem lehet tenni semmit.. Nincs az elvárásaimnak megfelelő lány csak úgy a semmiből. El vannak nyomva, nem lehet megtalálni a visszahúzódó lányokat akik nem 999 facebookos ismerőssel foglalkoznak meg ilyenek.. AQ csitrik elnyomják őket. Nem tudok tenni semmit, ha akarnék se menne mert nem tudok meglenni emberek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!