Szerintetek megéri leélni egy szánalmas, és nyomorult életet magányosan?
Karácsonykor főleg nehéz. Látod a sok embert, vásárolnak, mert van kinek..lakást díszítenek, sütnek, főznek, várják a szeretet ünnepét. Akinek nincs kit szeretni, és őt sem szeretik?? Megértelek...
Már nem merek átmenni a hídon, mert vonz a víz. Milyen egyszerű is lenne. :(
Aztán valahogy (nehezen) összekapom magam, és bízom, talán lesz majd valaki, aki átölel, és azt mondja, nyugi, minden rendben lesz.
Most én mondom Neked: Nyugi, minden rendben lesz, csak (!) éld túl a karácsonyt.
Én nem értelek titeket. Gondolom nem 80 évesek vagytok. Akkor honnan tudjátok hogy 1-2év múlva hova sodor az élet?
Ha már leéltetek volna egy életet, és magányosan maradtatok volna, akkor megértem hogy a halálon gondolkodtok, de ìgy...
Szedjétek már össze magatokat! Tanulni, dolgozni kell, hobbit találni,ismerkedni nem a gyakorin panaszkodni naponta százszor. Ki kéne lépni a számítógép mögül!
Merz ez az ÉLET! Nem úgy megy ahogy te eltervezed. Az élet nehézségeket sodor az utadba.
Én olyan családba születtem ahol nem tartják az ünnepeket. Egyszerű napok mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!