Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Azért van ennyi magányos...

Azért van ennyi magányos férfi, mert a mai nőknek magasak az elvárásaik?

Figyelt kérdés
Legyen szép ház,autó,sok pénz,és pipa. Bezzeg ha egy férfinak magasak az elvárásai,akkor ki van tiltva a társadalomból,és magányos lesz. A nőknek jut 1000 féle férfi,de egy Férfi nem kaphat meg egyetlen egy nőt sem,mert nem a nő elvárásai szerint cselekszik. Hogyan is van ez? Hogy fejlődött idáig a társadalom?
2018. dec. 20. 16:04
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
15%
Neeeeem! Nem barátom! Azért mert a férfiaknak magasak (joggal) az elvárásaik. Elegük van a semmittevő rib cokból, akik nem tudják mi az a fakanál. TISZTELET A KIVÉTELNEK!
2019. jan. 10. 11:12
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

Előző: én tudok főzni mérnökként, és rohadtul nem érdekel hogy a majdani feleségem tud-e majd főzni vagy sem, legfeljebb főzök én, ez nem oszt nem szoroz.

Ennyit erről.

2019. jan. 10. 11:50
 33/33 anonim ***** válasza:
41%

Magyarországon igenis akkor lehet stabil munkahelyed, ha folyamatosan képzed magad legyen az akár egyetemi tanulmányok folytatása, akár egy kapós szakma kitanulása. Mivel a nők általánosságban jobban viselik, ha a magánéletet a háttérbe kell szorítani, mint a férfiak, ezért a diplomás nők aránya egyre inkább növekszik. De ne higyjétek, hogy olyan könnyű nekik

A 18 vagy 19es válaszoló (lusta vagyok mobilról visszalépni) írta, hogy ő diplomásként nem jönne össze tanulatlan bunkókkal. A diplomás nők többségének az a tragédiája, hogy náluknál csak magasabb végzettségű és társadalmi rangú férfival akarnak összejönni, csak azt felejtik el, hogy az ilyen férfiak pedig nem az önérzetes, akaratos, idegbeteg nőkkel akarják összekötni az életüket, akivel folyton harcolni kell, hanem azzal a lánnyal, aki kicsit egyszerűbb, tanulatlanabb, de fel tud nézni rá, ad a nőiességére és mellette férfinak érezheti magát. És mivel rangos férfiakról beszélünk, így ők ezt meg is valósítják, így aztán a diplomás güzülős nők hoppon maradnak (vonatkozik ez azokra a diplomásokra, akik mondjuk nem egy himi-humi képzést végeztek el, hanem egy kemény szakon odatették magukat). Én sajnálom az ilyen nőket. És ne gyertek olyan érvekkel hogy "ez nem igaz, mert az egyik ismerősöm... " az hogy millió emberből a te ismerősöd éppen boldog kapcsolatban él, vagy nyolcáltalánossal milliárdos, előfordulhat, de nem ez a jellemző.

Kérdésre válasz: szerintem azért érzi magát magányosnal és lúzernek ennyi férfi (és amúgy nő is), mert manapság mindenki a neten lóg, ahol Facebookon és Instán a 10/10es kerekfenekű lányokat lehet követni, és ezek után vágyakoznak. Csak azt felejtik el, hogy az ilyen nőkhöz ők nem érnek fel, mert sokkal jobb merítésből válogathatnak. Azt viszont ne felejtsük el, hogy rengeteg szintén csinos és normális lány van a világon, akik nem ribisek, de nagyon jó párkapcsolati alanyok, csak őket nem veszik észre a férfiak (én is hajlamos vagyok erre sajnos). Ne legyél megkeseredett, tény a jövődért, mert a férfi értéke igenis az idő múlásával nő (feltéve, ha tesz érte), a nő értéke pedig egyre kopik. Sportolj, tanulj, tegyél félre, utazgass, keress egy hobbit, ilyeneket kell csinálni, nem itt gyiken sírni. Sok sikert!

2019. febr. 16. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!