Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Azért van ennyi magányos...

Azért van ennyi magányos férfi, mert a mai nőknek magasak az elvárásaik?

Figyelt kérdés
Legyen szép ház,autó,sok pénz,és pipa. Bezzeg ha egy férfinak magasak az elvárásai,akkor ki van tiltva a társadalomból,és magányos lesz. A nőknek jut 1000 féle férfi,de egy Férfi nem kaphat meg egyetlen egy nőt sem,mert nem a nő elvárásai szerint cselekszik. Hogyan is van ez? Hogy fejlődött idáig a társadalom?
2018. dec. 20. 16:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
28%

#13 lehetséges, hogy a kérdező olyan nők után fut, akik után nem kéne

és azon változtatni pedig nem lehet sehogy sem

nekem eszembe se jutna pl. egy olyan nővel szóba állni sem, aki első körben közli, hogy ő a maldív-szigetekhez szokott hozzá nyaranta

de azt se mondanám senkinek, hogy "tegyen azért, hogy ilyen nőkhöz közel kerülhessen, és ne rinyáljon", mert egy baromságnak tartom az egészet

elvárásai úgyis csak az ostoba nőknek vannak, és azokkal nem kell foglalkozni

2018. dec. 20. 17:16
 22/33 anonim ***** válasza:
78%

#21:

azzal nem értek egyet, hogy elvárásai csak egy ostoba nőnek vannak

gondolj bele egy több diplomás nő aki sokat tanult és dolgozott azért, hogy elérje amit elért miért lenne nagy elvárás számára, hogy olyan pasit fogjon ki aki dolgozik és igényes magára

szerintem pl alap, hogy nem egy élősködővel jön össze, de sokaknak irreális elvárásai vannak, az a gond inkább, nem az, hogy vannak elvárásaik

hanem a 8 általánost kijárt buta, de szép lány ne akarjon magának fehér lovon herceget, mint a mesében

persze ez lehet egy nagyon jó kapcsolat is, de nem ilyen elvárásokkal, hanem a véletlen műve

2018. dec. 20. 17:20
 23/33 anonim ***** válasza:
25%

#19:

"Kétszer annyi a diplomás a nőm között"

Ebből az igaz, hogy több diplomás nő van, mint férfi, csak azt felejtik el, hogy ezek olyan diplomák, amikkel kevesebbet keresnek egy szakmunkás, és ezt diplomás férfiként írom.

NEM lesajnálásból, de nem fog előállni hogy a nő többet keres mint a férfi, mert a nőnek diplomája van, a férfinak meg nincs.

2018. dec. 20. 17:33
 24/33 anonim ***** válasza:
35%

Milyen jó, hogy férfiként csak 8 osztályom van és tudok főzni,mosni takarítani. A barátaim szerint ez a nők feladatuk. Ti is így gondoljátok?

Jó munkahelyem van. Amikor ismerkedek nőkkel akkor mindég megkérdik, hogy milyen diplomám van. Meg is mondom, hogy nincsen. Nem igazán számít az hogy diplomád legyen. Egy nő alapból kerüli az igénytelen férfiakat.

Nem a diplomától lesz valaki a nők kedvence.

Van egy jó barátom akinek még 8 osztálya sem nincs. És? Mindenhéten becsajozott amíg nem találkozott a nagy "Ő-vel". A felesége ügyvéd:)

2018. dec. 20. 17:50
 25/33 anonim ***** válasza:
56%

#24:

én ismerek olyan LÁNYT akinek nincs érettségije és saját vállalkozása van és elég jól megy

vajon melyik az igénytelenség, ha mosogatsz és mosol otthon, mert egyedül vagy, vagy koszos mindened?

nálam az volt a kedvenc amikor netes ismerkedésnél megemlítettem, hogy szülővel élek 24 évesen és le is tiltott :D

az már részlet kérdés, hogy én fizetek ide sok dolgot, mert apámnak nehezebb lenne anyagilag, nem bírná :D

2018. dec. 20. 17:53
 26/33 anonim ***** válasza:
40%

Ennél sokkal magasabbak az elvárásaik, és azt is jól látod, hogy a férfiak el vannak nyomva.

Ezt mi adtuk a kezükbe, ők csak élnek, visszaélnek a lehetőséggel.

2018. dec. 21. 03:16
 27/33 anonim ***** válasza:
37%
Ahogy látom sokaknak fáj az igazság és a nőket kell okolni mindenért. Szánalmas
2018. dec. 21. 12:08
 28/33 anonim ***** válasza:
20%

23

Ja, persze, nem fog előállni olyan helyzet. Soha. Mindig a pasik keresnek többet.

Ők is szülek. Többet.

Ők szereznek diplomát is. Többet.

Persze.

2018. dec. 21. 13:29
 29/33 anonim ***** válasza:

25

"nálam az volt a kedvenc amikor netes ismerkedésnél megemlítettem, hogy szülővel élek 24 évesen és le is tiltott" ... - ilyent még nem hallottam, de szánalmas :D

Ha ezért tiltott, akkor annyit is ér az ilyen... Ha egy házban, lakásban együtt élsz a szüleiddel, esetleg nagyszülővel, de rendesen dolgozol, beleadsz a költségekbe, feltételezem külön lakrészed, szobád van az miért baj? Jobb lenne egyedül albérletben? Vagy vegyél lakást 24 évesen kb. 30 év hitelre? Jó hü**ék vannak...

2018. dec. 25. 17:01
 30/33 anonim ***** válasza:
Mit gondoltal mi lesz az egyenlosegbol? Durva noi foleny, helyzetelonyben vannak, mert naluk van az osszes p ina.
2018. dec. 26. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!