Azért van ennyi magányos férfi, mert a mai nőknek magasak az elvárásaik?
Ugyanannyi magányos nő van.
Csak azt vettem észre, a férfiaknál a kapuzárási pánik, hogy muszáj párt találnom sokkal intenzívebb, és hosszabb, ezért tűnik fel jobban.
A nők "csendben szenvednwk " ha nem találnak párt.
te kicsit összekevered a szezont a fazonnal, pajti
üvölt a mondataidból, hogy mennyire büszke vagy arra, hogy volt már nőd. remek. ezt mindenki elmondhatja magáról, elárulom.
azon elgondolkodtál már valaha, hogy te mit is adsz a nőknek? mert körülbelül úgy beszélsz az életről, mintha beletartoznál a "legjobb választások" közé, de biztosan így van ez?
az, hogy egy nő igent mond valakinek, és járogatnak két hétig, vagy fél évig, az még a világon semmit nem mond el a férfi kvalitásairól, erről tudsz?
nagyon sokan borzasztóan elégedettek magukkal, mert mindenféle meggondolatlan nőt fel tudnak szedni tinderről, vagy két sör után. és? akkor aznap éjjel az, a nő már meg is kapta élete szexuális élményét? megkérdezted valaha a nőket, hogy mit gondolnak a férfiakról, meg a meggondolatlan igenjeikről a férfiaknak? hogy legszívesebben visszacsinálnák a háromnegyedét, mert bűntudatuk van?
nőt maximum az nem tud találni, aki komolyan veszi azt, a mérhetetlen ostobaságot, és mellébeszélést, amit a nők előadnak azzal kapcsolatban, hogy mire vágynak.
szerinted te minden eddigi nődnek élete zsánere, és főnyereménye voltál?
gondolkozz már el egy kicsit
#12:
miért lennék a legjobb választás? attól, mert nem vagyok egy lúzer vagy egy bukó fax még nem leszek a legjobb
a barátnőim és partnereim visszajelzése alapján elég sokat, mert akkor 1 alkalom után lekoptattak volna
a legrövidebb komoly kapcsolatom is hosszabb volt, mint félév
nekem nem ilyen bárban összeszedett csajaim voltak soha
nem voltam mindnek a zsánere nem véletlen van a múltamban több lány, volt akivel többet, volt akivel kevesebbet éltünk át, de ettől még kapcsolatban voltam velük
de itt sokan azon rinyálnak, hogy nem jön össze nekik a nő, mert mekkora elvárásaik vannak
mondjuk én anyagilag és több téren is elég jól állok, de soha nem ezzel csajoztam és nem havaztam el senkit így-úgy ajándékokkal
a rinya helyett tenni kellene, de sokan erre nem képesek, én is voltam szarul, padlón, de mégis képes voltam erőt venni magamon
#14:
amikor minimálbérből éltem anyám nyakán, akkor kezdtem az egészet és már akkor volt barátnőm
anyagilag később kezdtem jobban állni, de még mindig nem havazom el a barátnőket drága cuccokkal
sőt több dolgot is felesbe fizettünk, mert így volt megbeszélve, volt amikor meg a lány fizetett
ez nem a pénzről szól
ha annyira nincs pénz, akkor ingyenes programokat kell keresni, ha van akkor meg olyat ami mindkettőnknek belefér
14
Tehát CSAK pénz miatt lehet másnak párkapcsolata.
Neked nem azért nincs, mert pénzed nincs. Hanem mert ilyen sekélyes vagy.
Mindenki saját sorsának a kovácsa.
Lehetsz te anyagilag jó, ha egy analfabéta vagy és a pénzeddel sem tudsz magadnak nőt találni. Nem kell magadra venned, de erről már te tehetsz.
De ugye könnyebb a nőket hibáztatni :D
Ha én a nőket hibáztatnám akkor apám felakasztana.
18
Nem, megszokta azt a jó életet, amit magának biztosít. Tudod, a nők között kétszer annyi a diplomás, és az életminőségük is romlik, ha összeköltöznek egy ilyesféle alacsonyabb szintű palival.
Kinek kell egy alacsonyabban iskolázott figura, akire aztán lehet keresni, meg még pattog is, hogy főzz vagy moss rá, mert a Nagy ALfahím csekély képességeit meghaladja egy mosógép kezelése?
18
Ez is neked, csak lemaradt:
"A nők többsége hozzá szokott a jó léthez amit a gazdag fasziuktól megkaptak, és annál lejjebb nem adnak"
Nem, a nők többsége ahhoz szokott hozzá, hogy a körülötte élők legalább általános iskolát végeztek, és tisztában vannak, ha mással nem is, de az anyanyelvükkel. Segítek:
-hozzászokott
-jóléthez
-jóléthez, amit
-faszijuktól
És ez egyetlen mondat volt. De a nöknek "nagy igényeik vannak" ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!