Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Azért van ennyi magányos...

Azért van ennyi magányos férfi, mert a mai nőknek magasak az elvárásaik?

Figyelt kérdés
Legyen szép ház,autó,sok pénz,és pipa. Bezzeg ha egy férfinak magasak az elvárásai,akkor ki van tiltva a társadalomból,és magányos lesz. A nőknek jut 1000 féle férfi,de egy Férfi nem kaphat meg egyetlen egy nőt sem,mert nem a nő elvárásai szerint cselekszik. Hogyan is van ez? Hogy fejlődött idáig a társadalom?
2018. dec. 20. 16:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
58%

Ugyanannyi magányos nő van.

Csak azt vettem észre, a férfiaknál a kapuzárási pánik, hogy muszáj párt találnom sokkal intenzívebb, és hosszabb, ezért tűnik fel jobban.

A nők "csendben szenvednwk " ha nem találnak párt.

2018. dec. 20. 16:22
 12/33 anonim ***** válasza:
43%

te kicsit összekevered a szezont a fazonnal, pajti

üvölt a mondataidból, hogy mennyire büszke vagy arra, hogy volt már nőd. remek. ezt mindenki elmondhatja magáról, elárulom.

azon elgondolkodtál már valaha, hogy te mit is adsz a nőknek? mert körülbelül úgy beszélsz az életről, mintha beletartoznál a "legjobb választások" közé, de biztosan így van ez?

az, hogy egy nő igent mond valakinek, és járogatnak két hétig, vagy fél évig, az még a világon semmit nem mond el a férfi kvalitásairól, erről tudsz?

nagyon sokan borzasztóan elégedettek magukkal, mert mindenféle meggondolatlan nőt fel tudnak szedni tinderről, vagy két sör után. és? akkor aznap éjjel az, a nő már meg is kapta élete szexuális élményét? megkérdezted valaha a nőket, hogy mit gondolnak a férfiakról, meg a meggondolatlan igenjeikről a férfiaknak? hogy legszívesebben visszacsinálnák a háromnegyedét, mert bűntudatuk van?

nőt maximum az nem tud találni, aki komolyan veszi azt, a mérhetetlen ostobaságot, és mellébeszélést, amit a nők előadnak azzal kapcsolatban, hogy mire vágynak.

szerinted te minden eddigi nődnek élete zsánere, és főnyereménye voltál?

gondolkozz már el egy kicsit

2018. dec. 20. 16:38
 13/33 anonim ***** válasza:
26%

#12:

miért lennék a legjobb választás? attól, mert nem vagyok egy lúzer vagy egy bukó fax még nem leszek a legjobb

a barátnőim és partnereim visszajelzése alapján elég sokat, mert akkor 1 alkalom után lekoptattak volna

a legrövidebb komoly kapcsolatom is hosszabb volt, mint félév

nekem nem ilyen bárban összeszedett csajaim voltak soha

nem voltam mindnek a zsánere nem véletlen van a múltamban több lány, volt akivel többet, volt akivel kevesebbet éltünk át, de ettől még kapcsolatban voltam velük

de itt sokan azon rinyálnak, hogy nem jön össze nekik a nő, mert mekkora elvárásaik vannak

mondjuk én anyagilag és több téren is elég jól állok, de soha nem ezzel csajoztam és nem havaztam el senkit így-úgy ajándékokkal

a rinya helyett tenni kellene, de sokan erre nem képesek, én is voltam szarul, padlón, de mégis képes voltam erőt venni magamon

2018. dec. 20. 16:47
 14/33 A kérdező kommentje:
"Mondjuk én anyagilag,és több téren is elég jól állok." Nincs több mondanivalóm.
2018. dec. 20. 16:49
 15/33 anonim ***** válasza:
45%

#14:

amikor minimálbérből éltem anyám nyakán, akkor kezdtem az egészet és már akkor volt barátnőm

anyagilag később kezdtem jobban állni, de még mindig nem havazom el a barátnőket drága cuccokkal

sőt több dolgot is felesbe fizettünk, mert így volt megbeszélve, volt amikor meg a lány fizetett

ez nem a pénzről szól

ha annyira nincs pénz, akkor ingyenes programokat kell keresni, ha van akkor meg olyat ami mindkettőnknek belefér

2018. dec. 20. 16:52
 16/33 anonim ***** válasza:
59%

14

Tehát CSAK pénz miatt lehet másnak párkapcsolata.

Neked nem azért nincs, mert pénzed nincs. Hanem mert ilyen sekélyes vagy.

2018. dec. 20. 16:56
 17/33 anonim ***** válasza:
18%

Mindenki saját sorsának a kovácsa.

Lehetsz te anyagilag jó, ha egy analfabéta vagy és a pénzeddel sem tudsz magadnak nőt találni. Nem kell magadra venned, de erről már te tehetsz.

De ugye könnyebb a nőket hibáztatni :D

Ha én a nőket hibáztatnám akkor apám felakasztana.

2018. dec. 20. 16:59
 18/33 anonim ***** válasza:
6%
A nők többsége hozzá szokott a jó léthez amit a gazdag fasziuktól megkaptak, és annál lejjebb nem adnak
2018. dec. 20. 17:10
 19/33 anonim ***** válasza:
54%

18

Nem, megszokta azt a jó életet, amit magának biztosít. Tudod, a nők között kétszer annyi a diplomás, és az életminőségük is romlik, ha összeköltöznek egy ilyesféle alacsonyabb szintű palival.

Kinek kell egy alacsonyabban iskolázott figura, akire aztán lehet keresni, meg még pattog is, hogy főzz vagy moss rá, mert a Nagy ALfahím csekély képességeit meghaladja egy mosógép kezelése?

2018. dec. 20. 17:13
 20/33 anonim ***** válasza:
49%

18

Ez is neked, csak lemaradt:

"A nők többsége hozzá szokott a jó léthez amit a gazdag fasziuktól megkaptak, és annál lejjebb nem adnak"

Nem, a nők többsége ahhoz szokott hozzá, hogy a körülötte élők legalább általános iskolát végeztek, és tisztában vannak, ha mással nem is, de az anyanyelvükkel. Segítek:

-hozzászokott

-jóléthez

-jóléthez, amit

-faszijuktól

És ez egyetlen mondat volt. De a nöknek "nagy igényeik vannak" ...

2018. dec. 20. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!