Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mindjárt itt az évvége. Van...

Mindjárt itt az évvége. Van itt más is, akinek ebben az évben sem sikerült párt találnia?

Figyelt kérdés
Nekem tavaly sem volt párom,sőt azelőtt meg azelőtt se.Mennek az évek,öregszem és nem változik semmi.
2018. dec. 17. 19:16
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Igaza van a 20-as,utolsó válaszolónak.
2018. dec. 20. 19:14
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem sem sikerült.30 éves koromig senkim sem volt,mert vallásos voltam és csak házasság után lehetett volna és belehaltam volna a szégyenbe,ha kiközösítenek a gyülekezetből így feleslegesen ,tisztán' maradtam és magányos maradtam.Aztán rájöttem,hogy hamis volt a vallás és elpazaroltam az éveimet és lefeküdtem az első ,normálisnak' tűnő férfival akinek kellettem,egy helyes pszichiáterrel,de neki nem kellettem igazán,én,mint ember,csak kétszer lefektetett. Akkor úgy gondoltam,hogy megbecsülöm,ha valakinek én,mint ember kellek és a m.helyemen összejöttem egy férfival,akinek nagyon tetszettem. Aranyos,kedves,ápolt volt.3éveig együtt voltunk,de nem letteem szerelmes bele,így amikor megkérte a kezem,elmondtam,hogy szeretem,mint testvéremet,tök jól elvagyunk,de nem vágyom rá,hogy a felesége legyek. 47 éves vagyok és még mindig egyedül.8éve senkim sem volt és mindig mondom magamnak,hogy fogadjam ezt el és milyen jó,hogy senkinek nem kell ugrálnom és megfelelnem,csak a 10 éves gyerekemnek,akit egyedül nevelek,de azért mindig ott az üresség a lelkemben. Nehéz az embernek hozzá illő párt találnia,sokaknak nem jön össze egész életében sem,de ha nem teszünk semmit akkor tényleg nem lesz. Te még fiatalnak tűnsz! Ne add fel! Barátkozz! Járj társaságba és rátalálsz a párodra és ne nyomulj feltűnően,mert az megilyeszti a másikat.Mindennek meg van a maga ideje!
2018. dec. 22. 15:52
 23/23 anonim ***** válasza:

Néhány sikertelen randin kívül itt is semmi. :D És igen, csak telnek az évek.

De elvileg az ilyen dolgok váratlanul szoktak jönni, úgyhogy ne adjátok fel!:)

25/L

2018. dec. 28. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!