Mindjárt itt az évvége. Van itt más is, akinek ebben az évben sem sikerült párt találnia?
Figyelt kérdés
Nekem tavaly sem volt párom,sőt azelőtt meg azelőtt se.Mennek az évek,öregszem és nem változik semmi.2018. dec. 17. 19:16
11/23 anonim válasza:
Nekem sem, bár a történethez hozzá tartozik, hogy nem is kerestem. Viszont az idő múlásával én is öregszem, és valamilyen szinten megrémít a gondolat, hogy talán egyedül maradok.
12/23 anonim válasza:
Hála istennek már 3 éve nincs párkapcsolatom.Azóta nyugodtan élek minden tekintetben.
Jövőre sem szeretnék párt találni. :D
49F
13/23 anonim válasza:
Dettó. Minden évben ugyanaz a lemez...
23/L
14/23 anonim válasza:
Igen. És magamat ismerve ez az elkövetkezendő években sem lesz másképp. Alapvetően szeretek egyedül lenni, mégis vágyom egy társra, szeretném megtapasztalni milyen ez a típusú emberi kapcsolat. 18/L
15/23 anonim válasza:
Sajnos nem érdeklem, akit szeretek, ez az év is eltelt így. De lett egy állatom. Féltem, hogy ez majd begyöpösít, meg társpótléknak fogom nézni, de egyáltalán nem ezt érzem. Legyen állatod.
16/23 anonim válasza:
Csatlakozok! Nekem se sikerült...
De jövőre hátha, vagy az után 😂🤣
19F
18/23 anonim válasza:
Tavaly se volt,most sincsen,megmondom őszintén van ennél nagyobb gondom is,mint pl. az anyagi helyzetem,ami nem túl rózsás,így ezért nem is azt fogom kívánni a jövő évre hogy legyen valakim,hanem hogy tudjak plusz melót találni a mostani mellett,vagy ha ezt ott kell hagynom,jobbat találjak. 37/N
19/23 anonim válasza:
Nem sikerült sajnos.. De szerintem jövőre se lesz,meg talán soha 23/f
20/23 anonim válasza:
Szomorú ezeket a válaszokat olvasni.. Csatlakozom én is, 30/n. Nekem még barátaim sincsenek évek óta, az 1-2 haver is magasról szarik a fejemre, ha én nem keresem őket, ők se engem, gondolom ismerős szitu másnak is... Kéne valami közös összejövetelt tartanunk nekünk gyakorisoknak, hátha megoldódna néhányunk helyzete. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!