Mindjárt itt az évvége. Van itt más is, akinek ebben az évben sem sikerült párt találnia?
Jelen.
De nem keseredek el. :) Majd találok valakit előbb vagy utóbb.
Most nevetni fogtok de én mindig kívánok egyet újévkor. Vagyis lehet ez inkább ilyen cél vagy ilyesmi... Mindegy, tavaly azt kívántam, hogy legyen egy barátnőm mert már akkor is nagyon egyedül éreztem magam :( Háát sajnos ez a kívánság nem teljesült... Ugyan azt meg balszerencse kívánni szóóval... Ezt elszalaszottam :/
18/F
Sajnos nekem sem sikerült. Én is érzem, hogy öregszem, ha nem is nézek annyinak ki, de bizony az idő az nagyon megy...
41F
Nekem se jött össze. Nyilván ha nagyon próbálkoztam valami csak össze jött volna, de nem annál akit én szeretnék. A "kiszemeltem" sajnos elérhetetlen szóval maradok szingli.
18/L
Egyetlenegy párkapcsolatom volt, de már vége. Egyedül fogom tölteni az év végét is.
Tartok tőle, hogy soha nem is lesz már párkapcsolatom ennyi idősen.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!