A magányra a legjobb megoldás az öngyilkosság?
#13, amit a 11-es csinált, azt plagizálásnak hívják.
Nem.
Nem tudom hány éves vagy, nem is lényeges, de ha még fiatal vagy, akkor főleg ne gondold ezt, mert sok van még előtted, nem tudhatod, mit hoz a jövő. Valakinek már az óvodában rengeteg barátja van, valakinek a gimnáziumban, valakinek az egyetemen és valakinek a munkahelyén.
Nekem sincsenek barátaim, párom sem, de sosem gondoltam azt, hogy emiatt öngyilkosnak kéne lennem. Volt, hogy ez zavart és szomorú voltam miatta, de nézd addig is a jó oldalát. Most egyedül vagy, de ne foglalkozz minden nap ezzel és inkább használd ki ennek a pozitívumait. Most több időd van magadra. Csináld azt, amit szeretsz, ilyen helyekre el is járhatsz. Például, ha szeretsz nyelvet tanulni, menj el egy nyelvtanfolyamra, ha szeretsz táncolni, iratkozz be egy tánctanfolyamra, ha érdekel a zene és szívesen énekelnél, vannak kórusok is (nekem több ismerősöm is jár), ilyenek. Az ilyen helyeken lehet ismerkedni. Nem mondom, hogy biztos barátokra találsz, de hátha. Ha az anyagiak és a körülmények engedik, egy kutyus is jó lehet!
"A magányra a legjobb megoldás az öngyilkosság?"
Mivel tele vannak már a temetők, így ott sem leszel magányos.
:)
Mindenki saját magának alakítja a sorsát arról, hogy magányos vagy csak te tehetsz... Felőle azt csinálsz amit akarsz, ahogy mondták előttem fordítva ülsz a lovon, de én azt mondom inkább, hogy a döglött lovon.
Ha öngyilkosságon töröd a fejed, akkor meg ne itt várj segítséget, hanem fordulj egy pszichológushoz, majd ő visszairányít az életbe.
Úgyhogy fel a fejjel és kezdj el élni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!