Az öngyilkosság nem megoldás, de az életben maradás sem. Mit tennétek a helyemben? 16L
Figyelt kérdés
Egyedül vagyok, nincsenek barátaim (sosem voltak), egyik nap végre megcsókolt az a fiú, akit már évek óta meg szerettem volna kapni. Le is feküdtünk, 3 nap múlva pedig lepattintott. De ez csak egy csalódás a sok közül. Interneten keresgélek hozzám közel lakó embereket, de mindenki a világ másik felén lakik, igaz, még egyetlen egy barátot sem sikerült összeszednem, pedig nagyon nyitott voltam mindig is. Kor nem számított nálam, a lakhellyel is úgy vagyok már, hogy le.szarom, csak legyen már valaki, aki szeret... De semmi. Próbáltam már öngyilkosságot, de balul sült el (nyilván, hiszen akkor nem láthatnátok most itt a vergődésemet). Járok pszichológushoz, de én olyannal szeretnék beszélgetni, aki önszántából kommunikál velem, de olyan nincs... Már egy ideje csak alkoholon élek, mert az tompítja a fájdalmamat, de nem szünteti meg. Mert ahhoz, hogy minden fájdalmam megszűnjön, ahhoz vagy a halál, vagy egy személy szükséges. Na de hogyan? Melyiket választanátok az én esetemben? És hol ismerkedjek? Neten csak letiltanak, élőben pedig bunkók velem. :(2018. szept. 7. 16:08
2/24 anonim válasza:
Már meg ne haragudj, de veled is van gond.
Semmiből sem tanulsz, csak ásod magad alatt az árkot aztán kiabálsz kifelé hogy hé, mentsetek meg, emberek!
Ébredj már fel!
3/24 A kérdező kommentje:
2-es, ezt magyarázd meg.
2018. szept. 7. 16:16
4/24 anonim válasza:
Ó, ha én 16 éves lehetnék
Mindenkit magasról leszarnék
Sportolnék, tanulnék, kirándulnék
Klubokba beíratkoznék, kreatívkodnék
Nem agyalnék, nem görcsölnék
Hisz' minden kialakul ha eljön az ideje, hejj!
5/24 anonim válasza:
Felesleges.Rögtön lenulláztál, mert nem írok neked üzenetet.Minek magyarázzam?
6/24 anonim válasza:
16 éves vagy. 16! Talán most nem érzed így, de még bármi és bárki lehetsz.
Biztos, szörnyen érzed magad, de ne add fel.
A srác egy dög volt, sajnos vannak ilyenek.
A szüleiddel mi van? Ők nem tudnak segíteni?
Az alkoholról azonnal tegyél le, mert nem tompít semmit, és később nagyon sok bajod származik belőle.
17/L
7/24 A kérdező kommentje:
5-ös, ezek szerint nem tudod megindokolni. Válaszodat figyelmen kívül hagyom.
2018. szept. 7. 16:20
8/24 anonim válasza:
Egy ismerősöm hasonlóan járt. Ő egy álló hétig ivott, aztán kiment a vonat sínhez, és kiugrott az intersziti elé. A vonat a felismerhetetlenségig összeroncsolta. Hát...akárhogy is, többé nem lesznek párkapcsolati problémái.
9/24 anonim válasza:
Nincs értelme.Neked csak az kell hogy pátyolgassanak, hát tessék!
10/24 anonim válasza:
Hibernáld magad az idők végeztéig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!