Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha senkinek nem...

Mit tegyek ha senkinek nem hiányzok és senki nem gondol rám?

Figyelt kérdés
Senkinek eszébe se jut hogy felhívjon vagy üzenetet írjon nekem.Nincsenek barátaim,nincs barátnőm,senki nem foglalkozik velem.Holnap elviszem a telefonom egy telefonos üzletbe,úgysincs rá szükségem.Utána lemondom az internetet is ha valaki akar tőlem valamit keressen meg személyesen otthon.De úgyse fog keresni senki,azt se tudják hol lakom
2018. dec. 9. 22:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha te nem fektetsz energiát a másokkal fokytatott kapcsolataidba akkor mért várod el ezt a másik oldalról? Mozdulj ki, iskola/munkatársaiddal ismerkedj stb. Ne csodálkozz, hogy nem lát a világ ha te nem mutatsz életjeleket. Szánalmas ez a gondolkodás mód, és igen én mondhatok ilyet mert én is voltam már így vele. Amint változtattam egyből kerestek mások is.
2018. dec. 10. 11:45
 12/12 Daniii90 válasza:
ÉN is sokszor érzem magamat magányosnak, mondjuk én antiszoc is vagyok, rajtam a sport segít sokat.
2018. dec. 11. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!