Mit tegyek ha senkinek nem hiányzok és senki nem gondol rám?
Figyelt kérdés
Senkinek eszébe se jut hogy felhívjon vagy üzenetet írjon nekem.Nincsenek barátaim,nincs barátnőm,senki nem foglalkozik velem.Holnap elviszem a telefonom egy telefonos üzletbe,úgysincs rá szükségem.Utána lemondom az internetet is ha valaki akar tőlem valamit keressen meg személyesen otthon.De úgyse fog keresni senki,azt se tudják hol lakom2018. dec. 9. 22:22
11/12 anonim válasza:
Ha te nem fektetsz energiát a másokkal fokytatott kapcsolataidba akkor mért várod el ezt a másik oldalról? Mozdulj ki, iskola/munkatársaiddal ismerkedj stb. Ne csodálkozz, hogy nem lát a világ ha te nem mutatsz életjeleket. Szánalmas ez a gondolkodás mód, és igen én mondhatok ilyet mert én is voltam már így vele. Amint változtattam egyből kerestek mások is.
12/12 Daniii90 válasza:
ÉN is sokszor érzem magamat magányosnak, mondjuk én antiszoc is vagyok, rajtam a sport segít sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!