Ti miből merítetek erőt a legrosszabb napjaitokon, ha a családra sem számíthattok?
Az elmúlt hónapokban minden összejött, csak a rossz dolgok történtek velem.
A saját szüleimmel sem tudok kommunikálni, mert nem igazán érdeklem őket, pedig mindent megteszek értük, és nem lenne okuk panaszra.
Van egy párkapcsolatom, 2 éve, most a barátom kezdett el hazudni nekem, már benne sem bízhatok.
Ilyenkor azt érzem, hogy egyedül vagyok, és nem bízhatok senkiben, és a magányt gyűlölöm legjobban. mert nagyon mélyre tud húzni.
Ti hogyan próbáltok kitartani ilyen esetben?
Illetve aki senkire nem számíthat, hogyan tartja magában a lelket? Alapból érzékeny típus vagyok, és nagyon megviselnek ezek a dolgok.
Leírom a naplómba, ami bánt.
Ez sokszor jobb is, mint elmondani valakinek. A napló legalább soha nem fogja elmondani másnak, nem fog kibeszélni.
Olyat csinálok, amit szeretek, ami jól esik. Pl. egy jó könyv, megsütöm a kedvenc sütöm. Bevonulok a szobámba és elvagyok magammal. Engem ez feltölt, ha nyugidban magamban lehetek.
Ezen kívül még a sport, mozgás, ami nagyon jól esik.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, érzékeny vagyok, de már nagyon sokat tűrtem, és ok nélkül csak a rosszat kapni hosszútávon nem igazán dob fel, így már tényleg nagyon elszomorító a helyzet.
Az, hogy a párom átvert, ma derült ki, eddig azt gondoltam, számíthatok rá.
Testvérem sincs, így nyilván csak a szüleim maradtak.
Az én fejemben az a "normális családi kép" élt, amiben összetartás van, és mindenki számíthat a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!