Van olyan iskoláskori traumátok amit a mai napig nem tudtok elfelejteni?
Figyelt kérdés
Ha igen, leirnátok hogy mi az, mikor történt, és azóta mi változott? :)2018. dec. 4. 18:38
11/12 anonim válasza:
3-as, én is.
engem is 8 évig lelki terrorban tartottak anno általános suliban. Naponta fizikailag is ütöttek a fiúk (magyarok, nem magyarok) és a tanárok le se...khm. Elzavartak. Minden nap bujkálnom kellett és már-már nem bírtam mit tenni. 2.-ban egyszer kis híjján majdnem beszakadt a fejem. Abban az időben meg is szégyenített egy fiú napköziben mindenki előtt. Szüleim se tudtak mit tenni, igazgatót se érdekelte.
Azt a sulit nem ajánlom senkinek, sőt.. ha valaki kérdezi, hova menjen a gyereke, melyik suliba itt a városban, akkor erről lebeszélem mindenképpen.
1-2 hónapja volt róla hír, hogy egy fiú megerőszakolt egy ottani kislányt. (velem is majdnem ez történt anno)
12/12 anonim válasza:
A kerítésnél álltunk 4.-ben haverommal, amikor kintről egy helyi suttyó benyúlva megbökött meg beszólt valamit. Én meg visszaszóltam egy akkori szintemnek megfelelő dolgot: "ez nem tud magyarul" (xd). Ne kérdezzétek miért ezt. Na és erre ő beugrott a suli kerítésén, mi persze rohantunk a napközisnénihez, és a csávó azt hazudta, hogy beszóltunk neki. Tagadta, hogy ő kezdte. Egész délután sarokban álltam. Annyira fájt az igazságérzetemnek, hogy majdnem sírtam és nagyon mérgesen néztem a napközis banyára. Mostmár ennek 11 éve lassan, de még emléxem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!