Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudnék elfelejteni...

Hogyan tudnék elfelejteni valakit, akit interneten ismertem meg és soha nem találkoztam vele?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy annak a tudatnak már önmagában elegendőnek kellene lennie a felejtéshez, hogy személyesen nem is ismerem, ezért nem kellene akkora jelentőséget tulajdonítanom neki, de mégis hiányzik. Sajnos a helyzet az, hogy őt már egyáltalán nem érdeklem. Nem tiltott le, de az üzeneteimre hónapok óta nem reagál. Minél hamarabb le szeretném zárni magamban ezt az egészet, mert amíg ez meg nem történik, addig szerintem képtelen leszek másnak esélyt adni. Hogy tereljem el a figyelmemet róla? Néha úgy éreztem, hogy már sikerült, de aztán mindig visszatér a gondolataim közé és már egyszerűen megőrít...

2018. máj. 7. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Én is pont ugyanígy voltam :( Tudom, hogy elcsépelt dolog, de idővel tényleg jobb lesz.

Velem amúgy az volt, hogy kb. fél éve beszéltünk utoljára, mégis annyira hiányzott továbbra is, hogy minden nap minden egyes percében ő járt a fejemben, hogy vajon mikor ír újra, mit kéne mondanom neki, hogy újra elkezdjen kedvelni, ilyesmik...Még ismerkedni se tudtam miatta, mert mindenkiben az ő személyiségét kerestem. De végül azt hiszem, sikerült elengednem.

2018. máj. 7. 17:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál! Örülök, hogy neked már sikerült túllépned rajta. Remélem az idő tényleg segít és, hogy egyre távolabbnak fog majd tűnni az emléke. Abban bízom, hogy majd egyszer belép valaki az életembe, aki végleg elfeledteti őt velem.
2018. máj. 7. 18:57
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Karácsonyra már elfelejted az egészet, gondolj erre.
2018. máj. 7. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Ha GYK-s dologról van szó, akkor esetleg nem lehetséges, hogy még itt van, csak más felhasználónévvel:). Érdemes lenne végigpásztázni néhány kérdést/választ, hátha rátalálsz a mondatszerkesztése, a szóhasználata révén újra és talán akkor nincs veszve semmi:).
2018. máj. 7. 21:33
 5/9 A kérdező kommentje:

#3-as: Bárcsak így lenne, örülnék neki.

Nem ezen az oldalon kezdődött a beszélgetésünk, de igen Gyk-es dologról van szó.

2018. máj. 7. 22:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Miután elköszönt tőlem ezen az oldalon, törölte magát és szinte biztos vagyok benne, hogy nem regisztált újra más felhasználónévvel. Furcsa módon nem is hallott róla mielőtt én meg nem említettem.
2018. máj. 7. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volr ott a gy k- n egy levelező társam.:) sajnos sokáig nem ítram neki vissza, így abbamaradt a beszélgetés. A furcsa az egészben, hogy még ennyi id után is sokszor eszembe jut.
2018. máj. 8. 07:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Hmm jó látni, hogy nem vagyok ezzel egyedül.. :) csak azt tudom írni amit egyszer már egy hasonló kérdéshez is írtam.. az emberek jönnek mennek.. :/
2018. máj. 8. 22:22
 9/9 anonim válasza:
Velem ugyanez a helyzet, csak sajnos a mi történetünkben én vagyok a szar alak. Én nem írtam hónapok óta, és rettenetsen szégyellem is magam. Most viszont ennyi idő, kimaradás után rettenetesen nehéz, és mit ne mondjak a bűntudat sem segít.
2018. máj. 14. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!