Ti mit gondoltok az öngyilkosságról? Milyen lelki állapotban kell lennie az adott személynek, hogy megtegye?
Emberek, én megkaptam privátban a választ: a férfiak többen öngyilkosak lesznek mint a nők, mert a nők bármikor találnak pasit. Ja, és az emberek csak külsőségek alapján ítélnek.
Értem. Tehát egy nő minden problémájára megoldást jelent egy hím, a levelet meg nyilván egy hím írta aki meghal mert nincs nője, és azért nincs mert szrul néz ki, és őt a külső alapján ítélik meg.
Ha ezt előbb tudom akkor mondhattam volna anyámnak, hogy ne ugorjon ki a kilencedikről, hiszen, idézem: "minden ujjára találhat pasit".
Gratulálok a lelki világához annak aki ezt írta. Tudjátok mit? Aki akar, ölje meg magát, ilyen emberekért igazán nem kár. Szép estét.
38N
ma 15:50
"nők minden ujjukra találnak pasit" hülyeséget, "
EZ MIÉRT HÜLYESÉG? TESZTELD LE IRJ KI 1 KÉRDÉST ITT A MAGÁNY KATEGORIÁBA LÁNYKÉNT ÉS NÉZD MEG MI FOG TÖRTÉNNI,TEDD UGYANEZT MEG PASIKÉNT,ÉS AZT IS NÉZD MEG MI TÖRTÉNIK..
Nem tudom ki hogy van vele de itt van egy megkeseredett "hím" aki nem képes felkötni magát ugyan, de nekem már 3 különböző névvel írt trágár üzeneteket.
Nem csodálom, hogy nem kellesz senkinek, te nyomorék lúzer. Ennyi vagy, névtelenül irkálsz. Nem is leszel több soha.
38 éves NŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!